Original topic:

Isınma

(Topic created on: 09-29-2025 09:21 PM)
191 Views
AhmetA355G
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar telefonu yeniden başlatırken açıldığında telefon ısınır mı açılırken 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
mukan25
Active Level 7
Galaxy A
evet ısınması normal

View solution in context

Solution
serhatz04
Active Level 6
Galaxy A
Isınır ve çok normal.

View solution in context

Solution
mukan25
Active Level 7
Galaxy A
rica ederim nedeni de telefon yeniden başlarken işlemci kapalı durumdan tamamen çalışır hale gelmek için tüm sistemi ve uygulamaları aynı anda sıfırdan yükler bu **bleep** olarak çok yoğun ve ısı üreten işlem

View solution in context

Solution
liang222
Active Level 4
Galaxy A
Ben de s25 Ultra var yıllardır değişmeyen bir huyum var Tüm telefonlarıma bilgisayarlarımı tüm cihazlarımı %100 parlaklıkta kullanıyorum geceleyin karanlıkta bile böyle bir kötü huyum var maalesef ve buna rağmen en ufak bir ısınma dahi Ben görmedim telefonda oyun oynarken bile asla ısınmıyor Yani ben çok şaşırmıştım çünkü geçen yıl 1 ay falan s24 Ultra kullanmıştım ve o kadar çok ısınıyordu ki normal kullanımda Daha doğrusu kamerayı bile açınca çok ısınıyordu ama s25 Ultra banamasın demiyor Neyse benim maşallahınızı alırım Fakat aslında kullandığınız telefona göre değişirim mesela isimli 5 Ultra serisinin en sevdiğim özelliği buharı kazanı olması Yani aslında bilgisayarlardaki sıvı soğutma teknolojisine benzer bir soğutma teknolojisi getirmişler bu telefonu şu an dünyada yanlışım yoksa S25 Ultra ve iPhone 17 Pro max'te var şu anda Onun dışında başka telefonlarda yok diye biliyorum.
Belki de ondan kaynaklıdır bilmiyorum ama ben de hiçbir ısınma falan hiçbir şey yok yani hatta dışarıdayken %100 parlaklıktayken ekstra parlaklık özelliğini açıyorum ekrana Güneş yansımama özelliği var ya onu açıyorum Orada bile bana mısın demiyor Yani en ufak bir ısıntı bile hissetmiyorum Hatta hissettiğim en yüksek şey küçük bir ılık hissetmiştim yani😂

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Belki biraz ısınır oda normal

View solution in context

14 Comments
Solution
mukan25
Active Level 7
Galaxy A
evet ısınması normal
AhmetA355G
Expert Level 1
Galaxy A
Tamamdır hocam teşekkürler
0 Likes
Solution
mukan25
Active Level 7
Galaxy A
rica ederim nedeni de telefon yeniden başlarken işlemci kapalı durumdan tamamen çalışır hale gelmek için tüm sistemi ve uygulamaları aynı anda sıfırdan yükler bu **bleep** olarak çok yoğun ve ısı üreten işlem
AhmetA355G
Expert Level 1
Galaxy A
Anladım hocam sağolun
0 Likes
Solution
serhatz04
Active Level 6
Galaxy A
Isınır ve çok normal.
AhmetA355G
Expert Level 1
Galaxy A
Teşekkürler hocam
0 Likes
Solution
liang222
Active Level 4
Galaxy A
Ben de s25 Ultra var yıllardır değişmeyen bir huyum var Tüm telefonlarıma bilgisayarlarımı tüm cihazlarımı %100 parlaklıkta kullanıyorum geceleyin karanlıkta bile böyle bir kötü huyum var maalesef ve buna rağmen en ufak bir ısınma dahi Ben görmedim telefonda oyun oynarken bile asla ısınmıyor Yani ben çok şaşırmıştım çünkü geçen yıl 1 ay falan s24 Ultra kullanmıştım ve o kadar çok ısınıyordu ki normal kullanımda Daha doğrusu kamerayı bile açınca çok ısınıyordu ama s25 Ultra banamasın demiyor Neyse benim maşallahınızı alırım Fakat aslında kullandığınız telefona göre değişirim mesela isimli 5 Ultra serisinin en sevdiğim özelliği buharı kazanı olması Yani aslında bilgisayarlardaki sıvı soğutma teknolojisine benzer bir soğutma teknolojisi getirmişler bu telefonu şu an dünyada yanlışım yoksa S25 Ultra ve iPhone 17 Pro max'te var şu anda Onun dışında başka telefonlarda yok diye biliyorum.
Belki de ondan kaynaklıdır bilmiyorum ama ben de hiçbir ısınma falan hiçbir şey yok yani hatta dışarıdayken %100 parlaklıktayken ekstra parlaklık özelliğini açıyorum ekrana Güneş yansımama özelliği var ya onu açıyorum Orada bile bana mısın demiyor Yani en ufak bir ısıntı bile hissetmiyorum Hatta hissettiğim en yüksek şey küçük bir ılık hissetmiştim yani😂
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Birçok telefonda var o A56'ya bile koydular tabii ne kadar büyük aynı kalite mi bilinmez ama 😁 çinliler full zaten
liang222
Active Level 4
Galaxy A
Yok hocam zaten aynı kalitede değil aslında bundan bahsetmeye çalışıyorum a serisine koydukları buharı kazanı sadece işlemci için geçerli Çünkü Samsung işlemci konusunda bir ara exy bayağı bir kararsızlık yaşamıştı Ben aslında o yüzden koyduklarını düşünüyorum ama dünyada ekran kartı ve işlemci tarafında ve hatta anakartı bile saran bir buhar kazanı bir tek bahsetmiş olduğum iki telefonda var diye biliyorum
0 Likes