cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Isınma sorunu mu?

(Topic created on: 07-31-2023 12:40 PM)
Osmanlıtorunu
Active Level 6
Options
Galaxy A
Sevgili Samsung kullanıcıları.Bakın güncelleme geldi telefonum daha çok ısınıyor yok şöyle yok böyle deyip abartmayın.Bakın samsung a20 kullanıyorum performansı yeni telefonlara göre o kadar düşük ki ama yinede oyun oynarken ısınıyor bazen ısısı az bazen çok oluyor ben mobil veriyle kullanıyorum.Samsung a20 2 android güncellemesi almış cihaz üstüne kaç tane de güvenlik güncellemesi aldı benim cihaz bazen YouTube da bile ısınıyor muhtemelen şebeke yüzünden şebeke zayıf oluyor telefon fazla güç tüketiyor çok şahit oldum.Lütfen abartmayalım samsungu savunmuyorum ama kullandığım cihaz bile 40 dereceleri görüyor dolayısı ile yaz havası +mobil veri normal yani samsung a20 ya daha ne diyeyim,a54,a34,a53 tabiki ısınır bu olur yani illaki 43 dereceyi bile görür...Bakın htc one m8 kullanıyordum çok eskiden 60 dereceleri görüyordu 40-45 derece normal sayılır.Rami temizleyin uzun süre kullanmadığınız uygulamaları zorla durdur diyin.gerekirse facebook,instagram,Twitter i tarayıcı dan kullanın uygulamalarını silin veya devre dışı bırakın. 
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çözümü yokdur her telefon ısınmaktadir fakirler buz koray zenginler soğutucu alır zaten 3 aylık bir yaz ayı sonrası isinma lar gecer
Galaxy A
Maalesef buradakiler bu platformun müşteri şikayetlerini geçiştirmek amaçlı olduğunu anlamıyorlar.Çok zor bir şey değil"arama"kısmında yasasıgın sorunu yazıp aratmak ama hergün aynı sorunlar ve işin kötüsü aynı kişiler de yazıyor ve önemli bir sorunu olanınkini göremiyoruz.Almadan önce cihazı arastırmak çok zor değil ama çok para verince sıfır sorun istiyorlar.Saatlerce oyun oynayıp ısınmadın diyorlar.
Burockergold
Active Level 6
Galaxy A
Turkcell hat+sehir merkezi+ wifi hepsinde normal aramada 20 derecelik ortamda cihaz 50 derece yani sen kendi telefonun kulvarina bak bosver bizimkileri reklam harçlığın hayırlı olsun
Galaxy A
50 derece sıkıntı tabi ama neyle ölçtün acaba?YouTube da adamlar o kadar cihaz test ediyor lazer ısı ölçer ile ölçüyorlar 43-45 dereceyi geçtiğini görmedim oyunda yani ortalama ise 39-40-42 derece testlerde
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk gel oyuna:)
Galaxy A
Knk işteyim valla davet attın mı? Nickimi bul arkadaş isteği at .bombacııı ı harfi 3 tane akşam birkaç maç oynanırız müsait olursan
Burockergold
Active Level 6
Galaxy A
Dostum kızılotesi termometre , cpu z ve samsungun kendi isi olceri
Burockergold
Active Level 6
Galaxy A
Dostum zaten nisan güncellemesinden sonra her güncellemede daha da ısınıyor o videolar eski android 12 de fakat şu var 50 derece iken oyuna girsem ne olur var sen hesap et
Galaxy A
Arkadaşlar muhtemelen ilerde sıvı soğutmalı telefonlar çıkabilir ne kadar verimli olur bilmiyorum