Original topic:

Isınıyor

(Topic created on: 08-31-2025 07:06 PM)
221 Views
SamsungcuDD
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung a bir kere daha şans vereyim dedim ama verdiğime pişman oldum hemen hemen her işlemde haddinden fazla ısınıyor şarjı çabuk bitiyor AI getirceklerirne bi şu ısınmayı halletsinler ınstagramda olsun oyun oynamakta olsun ısınıyor bundan 6 yıl öncede patlamasıyla meşhurdu gerçekten alıp alcağıma pişman oldum en büyük rakibi fiyat olarak bundan pahalı olsa bile parasına değiyor çekik gözlüler beceremiyor bu teknoloji işini şarjıda az gidiyor Samsung Berbat Bir üretici

14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
En büyük rakibi derken sanırım iPhone'dan bahsediyorsunuz ve iPhone hiç mi ısınmıyor peki ayrıca hangi oyunlarda ısınıyor candy crush saga gibi oyunlar değilse ağır oyunlarda ısınıyorsa yani normal nasıl bir şey bekliyordun ki ? bide note 7 olayını gösterip Samsung berbat bir üretici demiş hey Allahım ya 😄
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
İyıde sen iphone gibi elit islemci kamera donanimina sahip bir cihazdan gelip giriş yada orta segment a serisi alirsan tabi memnun kalmazsin al bakalim s24-25 sonra konus iphoneların rakibi S serisi a serisi değil elmayla armutu aynı kefeye koyarak kıyas yapiyorsunuz birazcik mantik lütfen
SamsungcuDD
Active Level 1
Galaxy A
S25 de ısınıyor mantığını kullan sadece a36 nezlinde değil bide üstteki yorumlarıda oku araştır öyle yorum yap günde en az iki tan s25 ısınma şikayeti geliyo oda amiral gemisi oda amiral gemisi bieaz oku ve mantık lütfen ya çok zor değil😊
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Alakası yok ayrıca yazılım güncellemeleriyle bu sorunlar çözülüyor appleda alev alev oluyor bazı güncellemelerinde
Galaxy A
Cihazınız nedir?
0 Likes