Original topic:

Isınıyor

(Topic created on: 08-31-2025 07:06 PM)
178 Views
SamsungcuDD
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung a bir kere daha şans vereyim dedim ama verdiğime pişman oldum hemen hemen her işlemde haddinden fazla ısınıyor şarjı çabuk bitiyor AI getirceklerirne bi şu ısınmayı halletsinler ınstagramda olsun oyun oynamakta olsun ısınıyor bundan 6 yıl öncede patlamasıyla meşhurdu gerçekten alıp alcağıma pişman oldum en büyük rakibi fiyat olarak bundan pahalı olsa bile parasına değiyor çekik gözlüler beceremiyor bu teknoloji işini şarjıda az gidiyor Samsung Berbat Bir üretici

14 Comments
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef huzur iphone'da
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen öyle
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy A
Arkadaş ısınma sorunundan muzdarip olduğunu söylüyor ve o konuda iPhone'lar sence huzurlu telefonlar mı bi düşün istersen 😂
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy A
Iphone'lar ısınıyor ama ısınınca saçmalamıyor kasmıyor donmuyor takılmıyor. Aradaki farkın farkında olun lütfen. Teşekkürler
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy A
A36 gibi telefonların işlemcilerinde öyle sorunlar olabilir belki ama Snapdragon 8 elite gibi işlemcilerde özellikle bu pek mümkün değil maalesef (:
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy A
Pek mümkün değil dediğinız konuyla ilgili sadece bu forumda bile günde 78 tane şikayet okuyoruz. Baya mümkün demekki. Ayrıca bir sene öncesine kadar hayatım boyunca hep S serisi kullanmış ve sadece son bir senedir iphone kullanan biri olarakta söylüyorum bunları. Tecrübeyle sabit yani
SamsungcuDD
Active Level 1
Galaxy A
A36 dediğin bu gün 18 bin tllik bir telefon her ne olursa olsun bu kadar ısınması normal değil anlıyacağın dilden söyleyeyim sıfır clıo alıp yolda kalmanın normal olmadığı gibi sıfır porche alıp yolda kalmakta normal değil sonuçta bunlar yeni ürünler o yüzden bu normal bir durum değil ve özzellikle tekrar söylüyorum o dediğin telefonlarda ısınıyor burası sen marka savunacağın yer değil çözüm bulunacak bir form insanlar sana sorunlarını inandırmak zorunda değil çünkü sorun çözebilecek bir vasfın yok ama tekrar söyleyeyim 15 instada ısınıyorsa bu normal değil ne kadar para verirsen ver
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Dedigin dogru kardesim ama naparsin akillanmiyor bu beceriksiz firma
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Şarjı kullandığınız uygulamara göre bitiyor,instayı 2.5>3.5 saat kullanıyorsanız ve şarjın çok hızlı bitmesinden şikayetçiyseniz bilemem😅
Isınma sorunu her telefonda var,önemli olan ısındıran sorunu bulmak😊
0 Likes