cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Iraktan a55

(Topic created on: 07-08-2024 11:54 PM)
256 Views
missütsever_a32
Active Level 10
Options
Galaxy A

İyi akşamlar beyler ıraktan a55 veyas23fe almayı düşünüyorum(a55 muhtemelen batarya için) orada vergiler yokmuş gibi şimdi imei kaydı 31k sıkıntı server kayıt fln filan hiç anlamam bu işlerden böyle yapılabiliyormu yani seever kaydedince güncelleme alıyormuş deniyor ama sıfırlayınca ya da bootloader kilidi açılacaksa sim 1 de 4 ay sim 2 de 4 ay geri kalan günlerde de başka bir telefonda simi kullanırım daha iyi her yıl kapanan sim slotu açılıyorsa

Yani mantıklı bir iş olurmu çünkü 1 kendimize 1 devlete alıyoruz tel alırken .Öğrenciyim bide 

10 Comments
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy A
a55 gibi bir telefonu yurt dışından almak çok mantıksız geldi bence hiç uğraşmayın
Galaxy A

Aynen çok ta **bleep** yokmuş a55 te türkiye ile ırak ve gürcistan arasında. Peki samsung hesabınız öğrenci indirimine bağlıysa bakabilirmisiniz a55 e indirim yapıyorlarmı yapıyorlar sa ne kadar indirim yapıyorlar

0 Likes
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy A
İndirimim yok ama öğrenci indirimi için fiyatı yüksek gibi.
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 1
Galaxy A
Zaten düşündüğünüz telefonlar amiral gemisi falan değil uğraşmaya değmez.
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
+1
Galaxy A

Evt Baktım a55 12k civarında ırak ve gürcistan da yani mantıksız çünkü burda 17k birde Eskiden samsung öğrenci indirimi vardı hala devam ediyormu ediyorsa a55 veya s23fe varmı

0 Likes
Galaxy A

Anladım teşekkürler

CryFeelESL
Active Level 5
Galaxy A
Uğraşmaya değmez a55 veya s23 fe için..
Ersn23ultr
Active Level 6
Galaxy A
Hocam ben erbilden 23ultra aldım alacaksınız 23ultra veya 24 ultra alın değsin gerisi için Samsung nazarında riske etmeye değmez 😎
0 Likes