Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Kazıklanmak isteyenlere itina ile duyurulur.
Kazıklanmak istiyen ıphone alsın.
Ama ben Kazıklanmayayım diyorsan A serisi al kurtul.
Yaklaşık 2 gün önce ıphone 14 pro ile yan yana A52s i test ettim eğer a52s ıphone 14 pro yu aratıyorsa kafama kuşlar şey yapsın (anladınız siz onu.)
Ama ne varsa ıphonecular bir türlü kabullenmiyor çünkü kazıklanmayı seviyorlar😃😃😃😃😃😃
Iphonecuların bahanesine bakarmısınız.Yok efendim android uygulama hatası veriyor,yok şu hatası var hacı abi her Android telefon öyle değil işte.Mesela a52s nazar değmesin ama tıkır tıkır işliyor artık o uygulama hatasıdır vs. eskide kaldı,artık tarihe gömülmek üzere...
Samsung övücü diyenler çıkabilir.Fiyat performans ürünleri var neyini övmim?
Samsung'un sadece güvenli klasörü ıphone'a bin basar ciddiyim...Güvenli klasör kullananlar iyi bilir müthiş birşey.
7 Comments
namıdeğergalaxy a15
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2024 08:11 AM (Last edited 08-31-2024 08:12 AM ) in
Galaxy AHaklısın iphone 13 olmuş 40 39k a90 5g 2.elleri 8 9k iphone 11 bile 29 28k arkadaş
AEFSANE
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2024 08:25 AM in
Galaxy A
Aga bende nazar değmesin samsung A71 var olmuş 5 6 yıl hala kullanıyorum cihazımı seviyorum yani
Samsun-gtr
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2024 09:38 AM in
Galaxy A
Kardeşim zaten ben hep diyorum.. gösteriş için iphone kullanmak için Samsung v.b....3 .4 arkadaşım var 14 u 15 i olan var ısınıyor..ve birde güvenlik diyorlar ya sen girip güvenlik diye amerikayami guveniyorsun 🤣🤣..onuda geçtim telde birsey yokki sadece biraz animasyonlarla insanları kandırıyorlar kapalı kutu birşey yapamıyorsun herşey kısıtlı android kadar uygulama seçeneğin yok..amaaaaann daha neler neler...bosver harcasinlar para usta 🤣
şevket8097
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2024 09:47 AM in
Galaxy A
He öyle mi olmuş kanka
ÇınarPoyrazCela l
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2024 10:25 AM in
Galaxy A
Yani burası samsung forum olduğuna göre a serisini seçmişiz🙂
iphone-ve-diğer leri
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2024 10:55 AM in
Galaxy A
Hocam bende 13 pro yu sattım 14 pro almak için neyse 15 pro alırım bilgi için saol yoksa kazıklanırdık
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-31-2024 12:14 PM in
Galaxy A
Dayı kazıklanmakla ne alakası var? Elma 7 Plus hala kullanılır durumda ve çoğu A serisi cihazdan daha hızlı ve kamerası çok daha iyi. En basitinden 2x telefoto lensi var ve FHD 60 FPS'de EIS çalışıyor. Senin A52s'in 60 FPS de çekim yaparken çözünürlüğü düşüyor 😄 Peki Instagram kamerasında lensler arası geçiş yapabiliyor musun? Tabii ki hayır. İnsan elde edemeyeceği şeyi kötülermiş misali. Umarım bir gün sizlerde elma rahatlığına kavuşursunuz :)