cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Instagram ekran sorunu

(Topic created on: 08-08-2021 12:48 AM)
341 Views
ilaydiyinbana
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba instagram ekran sorunu yaşıyorum. Telefon ekranına videolar tam sığdırıldığı için video köşelerindeki yazıları göremiyorum bunu nasıl çözebilirim? Reels falan izleyemiyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ilaydiyinbana,

Belirtmiş olduğunuz uygulama kaynaklı bir durumdur. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
rasit
Active Level 7
Galaxy A
Ekranda yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapabiliyorsun tam ekranda ekrani doldurmak için yakınlaştırma yapmazsan sorun kalmaz
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ilaydiyinbana,

Belirtmiş olduğunuz uygulama kaynaklı bir durumdur. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes