cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

IPE dosyası?

(Topic created on: 08-02-2022 09:30 AM)
99 Views
buses123
Active Level 2
Options
Galaxy A
Son değiştirilme tarihi 1970 olan bu IPE dosyası nedir acaba? Birkaç gün önce dosyalarım kısmına kendiliğinden inmiş. Ben uzun süredir bir uygulama vs de yüklemedim telefona, tedirgin oldum
image

4 Comments
AEFSANE
Expert Level 4
Galaxy A
IPE dosyaları genellikle System Files olarak kategorize edilir. IPE Dosya Uzantısı dosyaları masaüstü cihazlarında (ve bazı mobil cihazlarda) tespit edilmiştir. Tamamen veya kısmen Windows ile desteklenebilir. IPE dosyaları, "Düşük" Popülerlik Puanına sahiptir, bu da demek olur ki bu dosyalar çok popüler değildir.15 Kas 2018
buses123
Active Level 2
Galaxy A
Neden birden bire ortaya çıktığını, ne olduğunu ve neden 1970 gibi bir tarih yazdığını merak etmiştim ben
AEFSANE
Expert Level 4
Galaxy A
Bende açıklamasını yaptım hanım efendi tedirgin olacak birşey değil yani
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba buses123,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​