cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

I phone 7 mi samsung a30 mu tercihiniz

(Topic created on: 11-13-2023 05:04 PM)
306 Views
2834
Active Level 4
Options
Galaxy A

A30 almadan evvel i phone 7 alıyordum beyaz diye almadım 2 gün sonra A30 denk geldi aldım hangisi daha kullanışlı 

8 Comments
yusuuff
Active Level 8
Galaxy A
Elma 7 tercih ederim ben her ne kadar eskimiş olsada performans ve kamera anlamında çok daha iyi özellikle uygulama optimizasyonlari örneğin instagram kamerası elma da daha iyi ancak a30 da kötü değil günlük için
darqLovE
Active Level 6
Galaxy A
İphone 7 batarya çok kötü , a 30 u tam bilmiyorum
Galaxy A
Ayrı ligde olduğu için bu tamamen sizin kullanım amacınıza ve beklentilerinize bağlı. Biraz daha açıklama yapabilirseniz yardımcı olabilirim.
victorhugo
Active Level 9
Galaxy A
A30 gayet güzel bir cihaz iphone 7 nin yanında
Actixel
Active Level 10
Galaxy A
Elma 7 kesinlikle daha iyi. İşlemcisi daha güçlü.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Tamamen kendi beklentilerine göre değişir. Mesela "ben telefonun her şeyiyle oynamak, 3. parti uygulamalar yüklemek, telefonu özelleştirmek istiyorum" gibi bir beklentin varsa mecbur a30 alacaksın. Ama "güvenlik benim için çok önemli güvenliksiz yaşayamam veya ekosistemi çok iyi" gibi beklentilerin varsa iphone alacaksın. Şahsen 1 yıl iphone 7 kullandım ama neredeyse her yönünden nefret ettim (özgürlük olmadığından dolayı) Ayrıca pili çok çabuk bitiyor bilgin olsun.
Yusuf_Alper
Active Level 3
Galaxy A
Samsung A30 daha iyi .
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Almışsın zaten,hayırlı olsun.Iphone 7 daha mantıklıydı(hafıza kartı sorunun yoksa).