cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hoparlörden Net ve Yüksek Ses Nasıl Alabilirim?

(Topic created on: 03-16-2025 10:45 PM)
201 Views
KenanA25
Active Level 7
Options
Galaxy A

Herkese Iyi Akşamlar, Arkadaşlar A25 Kullanıyorum ve hoparlörden çıkan ses beni açıkçası pek tatmin etmedi nasıl diyim boğuk gibi ses tam net çıkmıyor sanki stereo deilde mono ses gibi bide Erisebilirlik > Duyma Desteğinden en altta Telefon Hoparlöründen Kendi çapımda bisiler yapmaya çalıştım ama bu seferde bi video açınca cızırtı yapıyor Hoparlörlere su vs herhangi bir sıvı kaçmadı Dolby Atmos vs yada Ekolayzer ayarları varsa bildiğiniz ayarların tam ortası yüksek ve net ses verebilecek bi şekilde ayar biliyor iseniz bana yardımcı olurmusunuz Teşekkür ederim şimdiden.

12 Comments
Galaxy A
Dolby atmos u açtınız ses zaten güzelleşiyor
0 Likes
KenanA25
Active Level 7
Galaxy A
Hayır cızırtı devam ediyor otomatik secsemde ses seçeneğini de seçsem cızırtı ediyor
0 Likes
Galaxy A
Daha önce böyle bir sorun yoktuysa yeni başladıysa ve siz bir ayarı değiştirmediyseniz hoparlörde sorun olabilir veya son güncelleme ile ilgili olabilir
0 Likes
KenanA25
Active Level 7
Galaxy A
Birde bi arkadaşıma sesli mesaj attığımda mikrofon boğuk gidiyor oysaki öyle ses cikaracak bi cisimde temas etmiyor mono ses gibi anlamadım gitti 😄 bozuk telefon bana mi denk geldi anlam veremedim
0 Likes
Galaxy A
Yani mikrofonda da sorun var
0 Likes
KenanA25
Active Level 7
Galaxy A
evet sanki elimle mikrofonu kapatiyormuşsun gibi
0 Likes
Galaxy A
Mikrofonun içi tıkalı olabilirmi hoparlör de
0 Likes
KenanA25
Active Level 7
Galaxy A
imkanı yok aldığım ilk günden beri böyle güncellemeden dolayıdır diye sonraki guncellemelerde düzelir diye fazla düşmedim üstüne
0 Likes
Galaxy A
O zaman sıkıntılı olduğundan eminseniz garantiye gönermeniz en doğrusu olur