cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Heif(Heic) mi JPG mi?

(Topic created on: 12-28-2023 10:51 PM)
556 Views
melikx
Active Level 5
Options
Galaxy A

Kamera ayarlarında yüksek verimli fotoğraflar ve videolar var yazdığına göre hem alan tasarrufu sağlıyor hemde kalitesi iyiymiş sizce doğru mu hangisi iyi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
HEIF Ve JPG arasındaki temel F-a-r-k Heif'in daha az yer kaplayıp Aynı kaliteyi veya daha üstünü çıkartabiliyor. Kötü yanı İse bazen belli başlı sorunlar olabiliyor Sd'kart ile ilgili yada Başka telefona geçişte yada Fotoğrafı paylaşırken. Heif'i her cihaz tam desteklemiyor. Jpg uluslararası zaten. Size kalmış Ben JPG kullanıyorum HEIF'de Üst kalite sunuyor size kalmış.1703794420542.jpg

View solution in context

5 Comments
SevkiTan
Active Level 5
Galaxy A
Heic kaliteli ve az yer kapliyor
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
HEIF Ve JPG arasındaki temel F-a-r-k Heif'in daha az yer kaplayıp Aynı kaliteyi veya daha üstünü çıkartabiliyor. Kötü yanı İse bazen belli başlı sorunlar olabiliyor Sd'kart ile ilgili yada Başka telefona geçişte yada Fotoğrafı paylaşırken. Heif'i her cihaz tam desteklemiyor. Jpg uluslararası zaten. Size kalmış Ben JPG kullanıyorum HEIF'de Üst kalite sunuyor size kalmış.1703794420542.jpg
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Ama Video Formatında öneriyorum daha verimli oluyorlar.
Galaxy A

pcde açmaya çalışırken bile sıkıntı. bende meraklandım sonra vazgeçtim. heiç uğraşamam

0 Likes
melikx
Active Level 5
Galaxy A
Zaten kullanıyordum devam edeyim.
0 Likes