Resolved! Solved

Original topic:

Haritalar uygulamasından ses gelmemesi

(Topic created on: 10-26-2024 02:59 AM)
250 Views
3035
Active Level 4
Options
Galaxy A
Arkadaşlar merhaba.
Telefonum bluetooth ile aracıma bağlı iken ve navigasyon ayarlarından sesi bluetooth üzerinden ver seçeneği işaretli olmasına rağmen sesli yönlendirme alamamaktayım. Bluetooth bağlantısini kesince telefondan yönlendirme gerçekleşiyor. Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlarımıza şimdiden tşk.ler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba 3035,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz. 

Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
ilkerd
Active Level 6
Galaxy A
Bluetooth üzerinden hiç mi ses gelmiyor, mesela telefon görüşmesi veya YouTube music vb sesi?
0 Likes
3035
Active Level 4
Galaxy A
Telefon gorüsmesi yapabiliyorum lakin onun sesi önceleri cok net iken son zamanlarda ses seviyesi telefon sesi yuksek olmasına rağmen bayagı azaldi.
0 Likes
ilkerd
Active Level 6
Galaxy A
Android auto mu kullaniyorsunuz yoksa sadece Bluetooth bağlantısı mi? Araç neydi?
0 Likes
3035
Active Level 4
Galaxy A
Arac volkswgen passat
0 Likes
ilkerd
Active Level 6
Galaxy A
Android auto kullanıyorsan benim s24 ve ww aracımda son ve kesin cozum şu şekilde. Telefon bağlantısını kes. Ww araç teybi power tuşuna 20 saniye basılı tut. Teyip kapanıp açılacak. ( Daha kısa değil ama) Bu teybi işletim sistemini yeniden başlatıyor. Normalde araç aç kapa işinde teyip uykuya yatıyor. Tam kapanıp açılmıyor. Sonra telefonu reboot ve tekrar bağla. Uzun süre sıkıntı çıkarmaz.
0 Likes
3035
Active Level 4
Galaxy A
Sabah sizin dediginiz gibi deneyim. Cevaplar icin cok tşk.ler
0 Likes
iHooNourS24u
Active Level 3
Galaxy A
Bluetooth bağlantısı ile ses gelmiyor aynısını ben yaşıyorum kablolu deneyince oluyor 🤔
0 Likes
3035
Active Level 4
Galaxy A
İlker arkadaşın çozüm önersini bir deneyelim faydası olur bakalım
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba 3035,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz. 

Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes