cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Hard reset nasıl atılır

(Topic created on: 01-26-2024 01:16 PM)
209 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Yardım edermisiniz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
mskrl13
Active Level 1
Galaxy A
İlk başta telefondaki tüm verileri yedeklemelisin sonra telefonu kapatacaksın ilk kapatma tuşu ve ses açma tuşuna aynı anda basıyorsun sonra bir ekran çıkacak orada factory veyahut Hard reset yazacak ses kısma tuşuna basacaksın o bölüme gelene kadar sonra kapama tuşuna basacaksın sonra orada ne ve yes bölümü yazıyor sonra ses kısma tuşuyla o bölüme gelene kadar basıyorsun sonra kapama tuşuna basıyorsun o kendini resepsiyon sonra kurulumunu yapabilirsin

View solution in context

0 Likes
4 Comments
mskrl13
Active Level 1
Galaxy A
Sıkıntı nedir foto atabilirmisin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şifre falan unutmadım knk ben biliyorum Hard reset nasıl atılır zaten millet nasıl atıyor merak ettimden sordum yardımcı olurmusunuz diye
0 Likes
Solution
mskrl13
Active Level 1
Galaxy A
İlk başta telefondaki tüm verileri yedeklemelisin sonra telefonu kapatacaksın ilk kapatma tuşu ve ses açma tuşuna aynı anda basıyorsun sonra bir ekran çıkacak orada factory veyahut Hard reset yazacak ses kısma tuşuna basacaksın o bölüme gelene kadar sonra kapama tuşuna basacaksın sonra orada ne ve yes bölümü yazıyor sonra ses kısma tuşuyla o bölüme gelene kadar basıyorsun sonra kapama tuşuna basıyorsun o kendini resepsiyon sonra kurulumunu yapabilirsin
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A32_2021,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme ve yazılım yükleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.

MOD