Original topic:

HD+

(Topic created on: 06-16-2025 10:48 PM)
121 Views
kerim730_exynos_A35
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Sizlere derdimi şöyle anlatayım

ben bu HD+ denilen özelliği kapatmak istiyorum nedeni ise ben telefonla uzun süre görüşme yapan birisiyim birisiyle konuşmaya başladımmı en az 20-30dk sürüyor ve ilk fotoğraftaki gibi hd+ yazıyor ses kalitesi daha iyi oluyor tabiki ama bu süre zarfında telefon aşırı ısınıyor 45 derece oluyor 
Ama HD+ desteklemeyen bir cihazda HD ile konuşurken ısınma olmuyor 
Ben daha önce forumda iki kere konuşmaya esnasında telefonun ısınmasını dile getirdim ama tam cevabımı alamadım
 Asıl sorum üstte dediğim gibi HD+ nasıl kapanır ses kalitesi kötü olsun ama ısınmasın yeter 
Biraz uzun oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 🙏

image
Isınan HD+

image
Isınmayan HD 

Galaxy A
Hocam siz uzun konuşma yapıyormusunuz 20 30 dk ve telefon ısınıyormu
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Arada yaptığım oluyor fakat aşırı olmamakla birlikte ısınıyor
Galaxy A
Ben daha önce foruma sorduğumda bulumduğunuz bölgede hat az çekiyorsa olabilir denmişti mantıklı gelmişti çünkü hattım 1 2 kademe çekiyor hep
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Bu söylenti mümkün olabilir hocam, çünkü bazı aygıtlar yeterince sinyal alamadığında daha fazlasına ulaşmak amacıyla arama yapıyorlar bu da haliyle ısınmaya sebep oluyor
0 Likes
Galaxy A
O günde aynısını demişlerdi ama bu durum rahatsız ediyor muhtemelen yapacak birşey yok böyle idare edeceğim
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Yapacağınız konuşma öncesinde 3 g ye geçiş yapmak bir nebze sizi rahatlatabilir
0 Likes
Galaxy A
Hep 3 g de kalsa internet hızı çekim gücü azalırmı
0 Likes
Galaxy A
Hocam ben google den böyle birşey buldum denesem olurmuki 1750099791324.jpg
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Olabilir hocam denemekten zarar gelmez🙏
0 Likes
Galaxy A
Yaptım hocam ısınma gitti ses kalitesi biraz düştü ama iyi şimdilik şu an HD+ da yok HD de üstte hiçbirşey yazmıyor
0 Likes