- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar telefonum samsung a51 son güncellemeyi yükledikten sonra telefonum acayip şarj tüketmeye başladı pil ssağlığı seviyesi yüzde 72 de güncellemeden önce bir gün rahat dayanıyorsun ne olduysa ondan sonra oldu günde 3 defa şarja takıyorum eskiden tek bir sefer tüm gün götürüyordu sizce güncelleme den kaynaklı yazılımsal sorun mu yoksa pili tükendi değiştirmek İçin mi m i?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2023 10:34 PM in
Galaxy AAdaptif pil özelliğini açın.
Cihazı %100 miktarına kadar doldurun şarj edince.
Bu gibi yöntemleri yaptıktan sonra yine şarj hızlı bir şekilde tükenmeye devam ederse bu sefer aşağıdakileri yapın.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Sorununuzun düzelmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayabilirsiniz. 4447711

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2023 10:34 PM in
Galaxy AAdaptif pil özelliğini açın.
Cihazı %100 miktarına kadar doldurun şarj edince.
Bu gibi yöntemleri yaptıktan sonra yine şarj hızlı bir şekilde tükenmeye devam ederse bu sefer aşağıdakileri yapın.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Sorununuzun düzelmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayabilirsiniz. 4447711
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-06-2023 12:15 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-06-2023 01:34 AM (Last edited 03-06-2023 01:39 AM ) in
Galaxy AAyrıca, telefonunuzda kullanılan uygulamaların pil tüketimini de kontrol edebilirsiniz. Bazı uygulamalar arka planda çalışarak pil tüketimini arttırabilir. Bu uygulamaları kapatmak veya kısıtlamak pil ömrünüzü uzatabilir.
Son olarak, telefonunuzun garanti süresi dolmamışsa ve piliniz hala sağlıklı bir seviyede değilse, garanti kapsamında pilinizi değiştirebilirsiniz.