cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hızlı şarj sorunu

(Topic created on: 07-08-2024 10:01 PM)
347 Views
Mfurkant
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

image

2 gün önce telefonumu sorunsuz şarj ediyordum bir anda şarja taktığım zaman usb bağlantısı sorunu aldım telefonum şarjda olmadığı zamanlarda bile usb bağlandı/çıkarıldı bildirimi aldım, orijinal süper hızlı şarj cihazı kullanıyorum şarj cihazında herhangi bir sorun yok ve yeni, anlamadığım bir şekilde telefonum artık süper hızlı şarj olmuyor, şarj süresi görselde belirttiğim gibi çok çok yavaşladı, çekilmez bir durum oldu gerçekten, telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ama değişen bir şey olmadı, bu şekilde bataryaya zarar vermek istemiyorum, aynı sorunu yaşayan var mı ne yapabilirim 
0 Likes
17 Comments
Jumest
Active Level 4
Galaxy A
Öncelikle farklı bir şarj adaptörü ve kablo ile şarj etmeyi deneyin sorun hala devam ediyorsa Ampere uygulamasını indirin telefona gelen amper ve volt değerlerine bakalım böylece sorunun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu anlarız
0 Likes
Mfurkant
Beginner Level 2
Galaxy A
Tam anlayamadım 1720468053733.jpg
0 Likes
Jumest
Active Level 4
Galaxy A
70mA çok düşük en az 3A olması lazım (1000mA=1A )
0 Likes
Jumest
Active Level 4
Galaxy A
Telefon markası nedir voltajda düşük geldi biraz
0 Likes
Mfurkant
Beginner Level 2
Galaxy A
Galaxy a15 8/256
0 Likes
Mfurkant
Beginner Level 2
Galaxy A
Sorun nerede peki ne yapmam gerekiyor , aynı şarj aleti ile iki gün önce süper hızlı şarj edebiliyordum
0 Likes
Jumest
Active Level 4
Galaxy A
Herhangi bir darbeye maruz kalmadı değil mi? Toza maruz kalmış olabilir USB girişini flaş ile bir kontrol edin ve bir saç kurutma makinesi yardımı ile SOĞUK ayarında USB girişine hava verin içindeki tozlar çıksın birkaç gün bekleyin eğer değişen bir şey olmazsa yetkili servise başvurun
0 Likes
Mfurkant
Beginner Level 2
Galaxy A
Hayır herhangi bir darbeye maruz kalmadı, dediğim gibi anlam veremedim bir anda oldu çünkü
0 Likes
Jumest
Active Level 4
Galaxy A
Benimde aynı model çok temiz kullanıyorum bende inşallah olmaz..
0 Likes