cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Guncelleme sorunu( crome & android sistem web gorunumu )

(Topic created on: 12-16-2022 09:32 AM)
249 Views
yurekte1
Active Level 2
Options
Galaxy A

Öncelikle Herkese merhaba arkadaşlar SAMSUN A32  " SM-A325F/DS " cihazimi 3 gün önce Android 13 One Ui 5 sürümüne güncelledim uygulamalarım Güncellemeleri yapılırken Chrome ve Android sistem web görünümü uygulamalarının güncellemelerini yapamadım her ikisini de güncellenmedi diye Uyar aldım geri bildirim ve rapor olarak gönderdim Acaba sizin bildiğiniz hızlı pratik bir yöntem var mı Yardımcı olur musunuz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yurekte1,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
yurekte1
Active Level 2
Galaxy A
Bu sekilde..Screenshot_20221216_093341_Google Play Store.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer Google Play Store uygulaması üzerinden uygulama Güncellemeleri yapmakta sorun yaşıyorsanız Google Play Store uygulamasının verilerini silin sorun düzelmez ise Google Play hizmetleri uygulamasının verilerini silin Sorun yine düzelmez ise Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp cihazınızın kontrol edilmesi için uzaktan erişim talebi oluşturun teknik uzman ekip cihazına uzaktan bağlantı kurarak Sana yardımcı olmaya çalışacaklardır. 4447711
yurekte1
Active Level 2
Galaxy A
Tesekkur ederim ilk soylediginiz 2 yolu da denedim sonuç alamadım müşteri hizmetlerine bağlantı kurmayı deneyeceğim teşekkür ederim
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Apk olarak indirebilirsiniz.
0 Likes
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy A
Cihazım A32 Android 13 güncellemesi yapılı uygulamalarıda güncelledimScreenshot_20221216_101943_Google Play Store~2.jpg
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yurekte1,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes