cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google haritalar geçmişi silindi

(Topic created on: 12-12-2024 11:47 PM)
180 Views
dogabizelazim
Active Level 3
Options
Galaxy A

Samsung telefona geçtim, Google hesabımla giriş yaptım ama zaman çizelgesi silindi daha doğrusu ben silmedim ama görğntüleyemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy A
O zaman harita uygulaması yedek yapmamış olabilir bozulan cihazınız da aksi halde onların da geri gelmesi gerekir çünkü bende aralarda 3 veya 4 cihaz değiştim her cihaza o uygulama yedekleri 5 yıl geride olan harita geçmişi duruyor hala 3 ay oldu şuan kullandığım cihazda

View solution in context

Solution
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy A
Google uygulamaların zaman çizelge olarak yada yedek olan kısımları genelde kendi uygulama içinde ki ayarlarda oluyor aklınız da bulunsun

View solution in context

24 Comments
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy A
Aynı google hesabı açık değil mi yeni telefonda da ?
0 Likes
dogabizelazim
Active Level 3
Galaxy A
Evet aynı hesap yıllardır kullandığım hesap. Normalde direkt güncellemesi gerekiyordu ama bir türlü anlayamadım
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy A
Harita ve yedek alma hesabı başka olabilir Google yedek yaptığınız hesap ile deneyin düzelecektir
0 Likes
dogabizelazim
Active Level 3
Galaxy A
Yedek yaptığım hesap yok tek kullandığım hesap giriş yaptığım hesap senelerdir aynı 12-13 senedir aynı hesabı kullanıyorum
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy A
Senkronizasyon açıkmı peki
0 Likes
dogabizelazim
Active Level 3
Galaxy A
Evet senkronizasyon da açık
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy A
Açık olduğunda gelebilir Google uygulama yedekleri
dogabizelazim
Active Level 3
Galaxy A
Daha önceden kullandığım bir telefon vardı 2 hafta önce telefon birdenbire bozuldu telefonumu değiştirdim normal Google hesabıma her zamanki kullandığım açtım zaman çizelgemin kaybolduğunu **bleep** ettim
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy A
Anladım hayırlısı olsun gelecektir yeni cihaz senkronizasyon işlemlerini tamamladığı zaman YouTube geçmişi falan gelmiş mi peki
0 Likes