Original topic:

Google Play satın alma sorun yaşıyorum

(Topic created on: 10-01-2025 06:57 PM)
107 Views
feedbackmelTR
Active Level 1
Options
Galaxy A

Google play kod almak istiyorum forum doldurun diyor dolduruyorum oldu diyor ama kodu girdiğimde olmuyor 

7 Comments
liang222
Active Level 6
Galaxy A
Şimdi arkana yazsan kendini derin düşüncelerin arkasına bırakarak Bize sadece şunu anlat Google Play bakiye hediye Kartımı almak istiyorsun yoksa Google Play içerisinde kullanabileceğin herhangi bir uygulama veya oyunun bakiye kodunu mu kullanmak istiyorsunuz ve neden kullanmak istiyorsun ve Bunu kullanırken bilgisayardaki hesabından mı kullanıyorsun yoksa telefondaki Google Play Store içerisinden mi kullanmaya çalışıyorsun hangi formu dolduruyorsun doldurduktan sonra nasıl bir hata meydana geliyor ve bunların ekran görüntüsünü paylaşabilirsin mesela böyle akıllıca davranıp zihnini kullanıp Mesela bize böyle detaylar verirsen Biz de alem olmadığımız için tahmin edemeyeceğimiz için daha güzel bir yönlendirme yapabiliriz
feedbackmelTR
Active Level 1
Galaxy A
Öncelikle derin nefes al ve sinirlenme kral😊🙏
liang222
Active Level 6
Galaxy A
Hayır mesaj atmadım. Bak kimse yardımcı olmamış sana demek ki kimsenin umrunda dahi olmayacak......
0 Likes
feedbackmelTR
Active Level 1
Galaxy A
Ne zaman kimsenin umrunda oldumki :(
0 Likes
feedbackmelTR
Active Level 1
Galaxy A
Kral mesaj yazmışsın bildirimlerden baktım ama burda gözükmüyor kusura bakma krall sakinleşşmissindir umarım 😄
0 Likes
feedbackmelTR
Active Level 1
Galaxy A
Google play kodu kullanıcam oyunda daha hızlı gelişmek için kullanıcam Google playde kodu kullanıp oyuna geçip oyun alıcam telefonda alıcam kırmızı yazıyla hata veriyor ya altı çizgili yere dokunup oradaki formu dolduruyorum ama olmuyor eposta attım olmuyor bi tane siteden destek talebinde bulundum birde otomatik mesaj atıyor düzeltik diye ama geminiye göre Manuel olması lazım
0 Likes
Galaxy A
Yeni yazılım geleceği zaman mutlaka oluyor düzelir
0 Likes