cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google Play Sistem Güncellemesi

(Topic created on: 09-23-2023 08:48 PM)
450 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Telefonuma daha önce 1 Ağustos 2023 play store güncellemesini yüklenmiştim. Telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Şuan ise 1 Mayıs 2023 güncellemesinden öteye gitmiyor. Sizde de öyle mi?

Tel. A54 5G 256GB

Güvenlik yaması düzeyi 1 Ağustos 2023 yazıyor.
Resimdeki Google Play Store kısmında 1 Mayıs 2023 yazıyor. 

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm cihazı sıfırladığınız için ayarlamalar istediğiniz düzenden kalkıp silinmiş olabilir Google Play sistem güncellemesi için de birkaç gün beklemeni tavsiye ederim Eğer mesela maksimum bir hafta bekle sorun düzelmezse Samsung desteği arayıp sorunu anlatıp duruma göre telefondan yardımcı olabilirlerse olurlar zaten olamazlarsa da uzaktan erişim talebiyle kontrol ettirin 4447711

View solution in context

12 Comments
Galaxy A
Googleın sistem güncellemesi samsung güvenlik güncellemesi ile bağımsızdır
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Daha önce Google Play güncellemesi 1 Ağustos 2023 idi. Fabrika ayarlarına dönünce 1 Mayıs yukarı çıkmıyor.
DurukanAKDAG
Active Level 7
Galaxy A
1 hafta önce sıfırlama yaptım aynısı oldu S23Screenshot_20230923_210920_Google Play Store.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sorun neyden kaynaklı acaba
DurukanAKDAG
Active Level 7
Galaxy A
Uzaktan erişim ile baktılar hiç bir işlem yapmadılar beklemeniz gerekiyor falan diyorlar hiç kimsenin ne ilgisi var ne de bilgisi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Baktım olmuyor bende tekrar format attım tele bütün konum,tanımla verileri falan ne varsa aktif ettim,bütün uygulamalara girip bütün istedigi şeyleri kabul ettim. Gene nafile sonuç değişmiyor.
DurukanAKDAG
Active Level 7
Galaxy A
Ekim Ayı güncellemesi geldiğinde düzelir diye düşünüyorum bakalım, sen yine de çözümü bulursan bana da söyler misin sana zahmet 🫠
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende öyle düşünüyorum. Ama sonuç bulursam haber ederim sanada.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm cihazı sıfırladığınız için ayarlamalar istediğiniz düzenden kalkıp silinmiş olabilir Google Play sistem güncellemesi için de birkaç gün beklemeni tavsiye ederim Eğer mesela maksimum bir hafta bekle sorun düzelmezse Samsung desteği arayıp sorunu anlatıp duruma göre telefondan yardımcı olabilirlerse olurlar zaten olamazlarsa da uzaktan erişim talebiyle kontrol ettirin 4447711