cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google Play Sistem Güncellemesi Sorunu

(Topic created on: 03-11-2023 09:52 AM)
Delil
Active Level 4
Options
Galaxy A

Galaxy A51 cihazıma şubat 2023 google play sistem güncellemesi geldi. 40 küsür mb lık bir güncelleme geldi indirip yükledim. Telefonum sorunsuz bir şekilde güncellendi. Güncellemeleri tekrar kontrol ettiğimde 713 kb lık bir güncelleme daha geldi. Bu güncellemeyi de indirip yükledim. Tekrar güncellemeleri kontrol ettiğimde yine 713 kb lık bir güncelleme geldi. Yine indirip kurdum. Yine güncellemeleri kontrol ettiğimde hala 713 kb lık bu güncellemeyi gösteriyor. Bu neden böyle?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Delil,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

4 Comments
BurakTunç
Expert Level 1
Galaxy A
Harıl harıl çalışıyorlar demek ki.(!)😃
Delil
Active Level 4
Galaxy A
😄
Galaxy A
o android 13 ile bende de sürekli oluyor,boşver bırak kalsın bir zararı yok.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Delil,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​