cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Glaxy A70 Şarj Sorunu.

(Topic created on: 01-17-2021 05:49 PM)
265 Views
VahitŞen
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

1.5 Yıl Önce aldığım Samsung A70 Telefonum Aldığım günden bugüne kadar aralıklarla şarj problemi yaşıyorum Telefonum bir türlü şarj etmiyor. Telefonu şarja takıyorum 1 saat sonra belki şarj etmeye başlıyor ama artık onuda yapmamaya başladı alternatif olarak pc’de şarj etmeyi deniyordum ara ara oluyordu ama artık oradada olmuyor. Telefonu aldığım günden beri yüzüm gülmedi her fırsatta pişmanlığımı dile getiriyorum Artık buna bir çözüm bulunmasını istiyorum severek aldığım telefon bana eziyete döndü her an beni yolda bırakacak korkusu ile telefonu kullanıyordum taki bu güne kadar , an itibari ile artık şarj olmıyor hiç bir şekilde ve ben hastanedeyim ameliyat olacağım ama şuan uğraştığım şey size konuyu iletmeye çalışmak.Lütfen konu ile alakalı artık ne yapılması gerekiyorsa onu yapalım.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Servise göstermenin faydası oluyor ben smart wiev ile tv ye yansıtma ile sorun yaşamıştım sağolsun o sorunu çözüp batarya şarj soket ve anakart da dahil değişmiş ler varsa başka sorunun onu da bulup onarıyorlar

View solution in context

0 Likes
3 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bu sorun ile ilgili yetkili servise başvurun belki şarj takılan kısım deforme olmuş olabilir ve bu sağlıklı değil cihaz için
0 Likes
Msng1
Beginner Level 2
Galaxy A

.

Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Servise göstermenin faydası oluyor ben smart wiev ile tv ye yansıtma ile sorun yaşamıştım sağolsun o sorunu çözüp batarya şarj soket ve anakart da dahil değişmiş ler varsa başka sorunun onu da bulup onarıyorlar
0 Likes