Original topic:

Gelmeyen Android 10 ve hataları düzeltmede gecikme

(Topic created on: 06-22-2020 11:26 PM)
255 Views
Alaaddin2
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bence samsung firmasının elemanları yetersiz kalıyor yada bu işi kaplumbaga gibi yapmayı seviyorlar a serisi hataları yüzünden baya bir kullanıcı kaybettiniz hepsi başka firmalara kaydı haberleri yok bence takviye almaları lazım kendi başlarına beceremiyorlar 🙂

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kesinlikle. Güncellemeleri genellikle en son Türkiye alıyor, mesela A10s için Android 10 güncellemesinde sona Türkiye kalmıştı. Samsung Türkiye için anlaşılan istihdam zamanı.
wild_planet
Active Level 8
Galaxy A
Ondan ziyade benxe en üst kademede aktarma organlarında sıkıntı var herşey en üstten biter gençler unutmayın bunu 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bana kalırsa bu ara telefon çok çıkardılar gereksiz biçimde yetiştiremiyolar. Bi de korona muhabbeti çıktı ya üst üste geldi. Bakalım ilerde nolucak Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
serpilvekemal
Active Level 5
Galaxy A

Ben hala A serisi kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyat olarak hem uygun ve ona görede yeterli özellik paylaşımı beni zora sokmadı. Samsung iyi bir marka kalite ve hizmet olarakta beğeniyorum. Umarım sizinde fikriniz değişir. 

User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alaaddin2,

Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes