cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gece uyurken telefonumun şarjı kendi kendine azalıyor

(Topic created on: a month ago)
160 Views
CemalA34
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba Samsung Galaxy A34 5G modelini kullanmaktayım ama aldığım günden beri şu sorunu yaşıyorum telefonun şarjı kapalıyken kendi kendine azalıyor mesela dün 80 ken bıraktım bu sabah 69 olarak aldım bunun nedeni nedir telefonun konumu kapalı mobil verisi kapalı tüm uygulamalar kapalı hatta sessize bile alıyorum yatarken bunun sebebi nedir

6 Comments
Seyhqn
Active Level 7
Galaxy A
Ben de mobil veri ve konum açık halde aynı değerlerde düşüş yaşıyorum. Samsung telefonların tümünde var sanırım bu sorun ama bizim telefonda daha fazla gibi. Rutinlerden gece olunca AOD'u devre dışı bırak ve güç tasarrufunu aç gibi şeyler koyabilirsiniz ben öyle yapıyorum en azından 15-20 değil de 7-8 düşüyor pilden.
Canonder
Active Level 7
Galaxy A
S serisi iyi durumda demekki a serisinde var bir problem
leedoesntknow
Beginner Level 2
Galaxy A
Ucak modunu ac kullan benimki oyle 1 falan dusuyo
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
arka plandaki uygulamalar yer şarjı
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Açıksa azalır çünkü çalışıyor.sabah 7⁰⁰'de şarjdan çekin akşam 00⁰⁰ takın. Sabaha kadar şarjda kalsın. Bir sorun olmaz, kendisi şarjı kesiyor. Ama orjinal olacak.