cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Geçmişte Takıldım 😅

(Topic created on: 06-06-2023 09:15 PM)
333 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

A33 kullanıyorum Geçen sene telefonu cebimde unutup denize girmiştim 2 dk sonra **bleep** edip havluyla kurulayıp telefonu tamamen kapattım. evde pirince yatırmıştım 1 gün beklettikten sonra hiç bir şey olmamış gibi açıldı ve şarj soketinde sıvı var uyarısı gitti telefona zarar gelmiş midir ara sıra fazla ısındığını biliyorum 40 45 dereceye çıkıyo ama exynostan mı kaynaklı yoksa bununla bir ilgisi var mıdır veya bataryaya bir etkisi olur mu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ustawastaken,

A33 cihazı IP67 sertifikalı bir cihaz olarak suya ve toza dayanıklıdır. Ancak cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
TBomba
Active Level 4
Galaxy A
Exynos Cok Isınıyor Ve Su Sorununu Bende Yaşadım Sokete Su Giderse Kötü(1SaateGeciyor)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Etkisi 1 saat sürdü sizde yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sonra cihazda hasar görmüşmüydünüz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonlarınızı pirincin içine koymayın. Pirincin cihaz içerisinde olan sıvı miktarını Bence çekmesinin imkanı yok bunların uydurulmuş gereksiz hurafe olduğunu düşünüyorumm
Demek ki cihazınıza bir şey olmamış ve açılacağı varmış ki düzgün bir şekilde açılmış.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Su geçirmezlik sertifikalı telefon almışım iyi ki
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ustawastaken,

A33 cihazı IP67 sertifikalı bir cihaz olarak suya ve toza dayanıklıdır. Ancak cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD