Original topic:

Gboard Sorunu

(Topic created on: 09-26-2024 08:57 AM)
550 Views
A34_S
Active Level 9
Options
Galaxy A

image

Merhabalar, gboard kullanmaya başladım fakat rengi dinamik yaptığım halde hiç degismiyor, hep mavi olarak duruyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Teşekkürler 😊

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim;

Benden sana tavsiyem gboard kullanma samsungun kendi klavye hepsinden daha iyi

View solution in context

Solution
anlbn
Active Level 1
Galaxy A
Microsoft SwiftKey benim tavsiyem

View solution in context

Solution
Burchina
Expert Level 5
Galaxy A
İsterseniz bı verileri sifirlayin..veya guncelleme gelmişti 2 gün önce guncellemelere bakin..bende oluyor şu an sıkıntı yok..

View solution in context

Solution
Galaxy A
merhaba. ben de yaklaşık 2-3 yıldır sadece gboard kullanıyorum. arkadaşların yukarıda tavsiye ettiği diğer klavyeleri de kullandım ama bence klavye konusunda en iyisi kesinlikle gboard. kelime tanıma ve hız konusunda en iyisidir. bak en iyilerden değil "en iyisi". samsung yavaş ve kelime tanıma ve çıkarma hızı yavaş ve hatalı

View solution in context

Solution
Galaxy A
bu arada ben klasik temada kullanıyorum ama dinamik yapınca bende böyle görünüyor1727341229716.jpg

View solution in context

13 Comments
Solution
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim;

Benden sana tavsiyem gboard kullanma samsungun kendi klavye hepsinden daha iyi
A34_S
Active Level 9
Galaxy A
Evet bence de öyle fakat Samsung klavye hem gecikmeli çalışıyor hem yaptığı tahminler yanlış hem de tuşları daha küçük olduğundan dolayı gboard kullanmak zorunda kalıyorum 😊
A34_S
Active Level 9
Galaxy A
Saatimde de gboard kullanıyorum çünkü gboard Samsung'a göre daha hızlı çalışıyor ve sesli yazma özelliği var.
Burchina
Expert Level 5
Galaxy A
Gboard candır 👌ama sorununu bulemedim..bı bakayim
Solution
anlbn
Active Level 1
Galaxy A
Microsoft SwiftKey benim tavsiyem
A34_S
Active Level 9
Galaxy A
Öneriniz için teşekkür ederim 😊
Solution
Burchina
Expert Level 5
Galaxy A
İsterseniz bı verileri sifirlayin..veya guncelleme gelmişti 2 gün önce guncellemelere bakin..bende oluyor şu an sıkıntı yok..
A34_S
Active Level 9
Galaxy A
Merhabalar şimdi denedim de maalesef yine olmadı. Acaba ben dinamik kelimesini yanlış mı anladım duvar kağıdı renkleri olarak biliyorum ama 😊
Burchina
Expert Level 5
Galaxy A
Şu şekilde oluyor ise bir sorun yoktur bence o zaman..😊bende bu sekilde ve uygula dedigimde aynen böyle oluyor 1727335128802.jpg