cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gb saçmalığı

(Topic created on: 04-23-2024 09:43 PM)
256 Views
spritualhydra1
Active Level 7
Options
Galaxy A
Benim telefonum a23 64gb versiyonu 4gb ram niyeyse telefonum şuan 57gbsini kullanıyorum call of duty mobile yüklü bir uygulama 2 gb güncelleme geldi ama telefon bendebenden 6.02 gb bosaltmami istiyor ama telefonda daha 7 gb bos alan var bunu nasıl düzeltebilirim yardim ederseniz sevinirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy A
Ram plus ı en fazla alanda kullanıyorsan eğer depolama alanından kullandığı için ram plus a yer açman lazım telefon ondan depolama alanı açmanı istiyor senden

View solution in context

8 Comments
Solution
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy A
Ram plus ı en fazla alanda kullanıyorsan eğer depolama alanından kullandığı için ram plus a yer açman lazım telefon ondan depolama alanı açmanı istiyor senden
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy A
Böyle bir sorun yaşamak istemiyorsan ram plus ı devre dışı bırak ya da 2 gb olarak kullan
0 Likes
Galaxy A
Peki şuan 4gb 2 gb ye alsam telefonum yavaşlar mi çünkü zaten yavaş bir telefon kullanıyorum oyundan çıkarken bile 15 saniye gibi bi kendine gelme süresi var (ram plusun oyuna etki etmediğini biliyorum)
0 Likes
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy A
Bahsettiğine göre A23 bu kadar da hantal ağır bir telefon değil. Bunun için nadir kullandığın uygulamaları derin uykuya al. Yüksek gb lı uygulamalarının ön belleklerini temizle düzenli olarak. Telefonu iki güne bir yeniden başlat. Her uygulamanın bildirimlerini aktif etme önemli olanları aktif et. Arka plan uygulamalarında sınırlamaya git. Bunları yap biraz kendine gelir telefonun. Ram plus ı 2 gb olarak kullan. Yavaşlama hissetmezsin öyle
0 Likes
Galaxy A
Aslında hantal kalıyor telefonu haftada 1 kapatıp aciyorum arka plan uygulamaları maksimum 1 de onbellekleri 4 yada 5 günde 1 temizliyorum bildirimlerde o kadar abartılı değil ama yavaşlama oluyor yinede teşekkür ederim yardımın için
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy A
A23 kullanmadım hiç ama SD işlemci var ve 2.4 cpu hızına sahip o kadar da hantal kalmaması lazım bu verilere göre. O zaman herşeyini yedekleyip telefonu sıfırlamalısın hatta kendi ayarlarından sıfırlama işlemi yapma hard reset yap youtube kullandığın model ile ilgili videosu vardır nasıl yapıldığına dair önerebileceğim net çözüm budur iyi akşamlar
Galaxy A
Teşekkür ettim size de iyi akşamlar
0 Likes
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy A
Ve oynadığın oyunun ön belliğini kesinlikle haftada bir temizle
0 Likes