Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Ui 6 da olan duvar kağıtları ui7 de yok oldu ama kilit ekranı düzenlerken gözüküyor ve yapabiliyoruz nasıl erişebilir bu resimlere View Post
Arkadaş lar a15 kaç ui güncellemesi alcak bide güvenlik güncelleme alcak View Post
Ben performans modunda kullanıyorum oyun oynarken gereksiz ısınma var dengeli ye alsam düzelir mi bide bu modlar çok **bleep** ediyomu View Post
galaxy a34 kullanıyorum en son yazılım güncellemesinden sonra telefonda donmalar meydana gelmeye başladı düzgün çalışan uygulamar çökmeye başladı... View Post
Cihazım Galaxy A06 ve kafayı yemek üzereyim. Samsung Pass'ı kullanmak istiyorum ama ne yaptıysam bulamadım. Ayarlara daldım, her yeri kurcaladım;... View Post
Telefon herhangi bir güncelleme veya bir program var mi? Telefon icin 32 bit diyor 64. Bit destekliyor ancak telefon 32 bit Bazi program ve oyunlar... View Post
Arkadaşlar merhabalar. Ben inşaatta çalışmaya başladım telefonum da cebimde oluyor. Sanırım şarj girişi yerine toz girmiş şarj alıyor ama tam... View Post
Nasıl sizce View Post
User | Likes Count |
---|---|
378 | |
298 | |
219 | |
211 | |
210 |