cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galxy A51 telefonumun son güncellemesin den sonra Kamera açılmıyor

(Topic created on: 05-08-2022 03:34 PM)
259 Views
Abdulleh46
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Güvenlik ilkesi kamera kullanımını engelliyor hatası alıyorum ne yapmam lazım 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm Merhaba iyi günler.
Eğer 3 parti bir tane kamera uygulaması kullanıyorsanız cihaz bu uyarıyı veriyor olabilir Eğer cihazınızın orijinal uygulamasını kullandığınız halinde bu sorunu yaşıyorsanız verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneriyorum cihazı sıfırlama işlemine rağmen Sorun devam ederse bu durumun detaylı kontrol edilebilmesi için garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir Ayrıca servis işlemleri hakkında ayrıntılı bilgiyi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini aramanız gerekir.
444 77 11

View solution in context

3 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm Merhaba iyi günler.
Eğer 3 parti bir tane kamera uygulaması kullanıyorsanız cihaz bu uyarıyı veriyor olabilir Eğer cihazınızın orijinal uygulamasını kullandığınız halinde bu sorunu yaşıyorsanız verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneriyorum cihazı sıfırlama işlemine rağmen Sorun devam ederse bu durumun detaylı kontrol edilebilmesi için garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir Ayrıca servis işlemleri hakkında ayrıntılı bilgiyi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini aramanız gerekir.
444 77 11
Galaxy A
Kamera ve mikrofon erişimi varmıScreenshot_20220508-161947_Samsung Members.jpg
Galaxy A
BöylemiScreenshot_20220508-162042_One UI Home.jpg