Original topic:

Galeride samsung ürün fotoğrafları belirmeye başladı

(Topic created on: 08-09-2025 12:13 PM)
388 Views
SebasGee
Active Level 1
Options
Galaxy A

Selamlar. Öğrenci indirimi ile monitör almak için samsung'da dolanıyordum iki gündür. Dün gün içinde indirimli fiyatları göremeyince whatsapp destek hattı üzerinden samsung ile iletişime geçtim. Müşteri temsilcisi eğitim sayfasının linkini attı. O linke tıklayarak eğitim indirimlerinin olduğu sayfayı görüntüledim. Fiyatlarda bir değişiklik olmayınca sohbeti sonlandırdım. Bir süre sonra a34 telefonumun galerisine girdiğimde galaxy z flip fotoğrafı olduğunu gördüm. Herhalde sitede dolanırken farketmeden indirmişim deyip önemsemedim. Fakat akşam 10-15 tane daha farklı samsung ürünlerinin fotoğrafları birden belirince bir sorun olduğunu anladım. Böyle bir durumla karşılaştınız mı hiç? Xiaomi telefonların galerisindeki reklam özelliği gibi bir durum olabilir mi bu? Format atacağım ama verileri laptopa atmak için usb a to c kabloya ihtiyacım var. Sipariş verdim onu bekliyorum.

9 Comments
SpielerTR
Active Level 9
Galaxy A
O çıkan görselleri sil gec hocam amma kasmışsın
0 Likes
SebasGee
Active Level 1
Galaxy A

Tamam da durduk yere nerden geliyor bu görseller. Silmeyi ben de biliyorum. İki defa sildim, iki defa tekrar görseller belirdi.

0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam fotoğrafların dosya konumu olarak ne gözüküyor?
SebasGee
Active Level 1
Galaxy A

Ona dikkat etmedim maalesef. Sildiğim için göremiyorum. Yeni görseller belirirse bakayım.

SpielerTR
Active Level 9
Galaxy A
Gormus oldun kral
Lütfen siler misin.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Ne "kastın" sadece bir yorum. Sonuçta arkadaş sorunun cevabını almış oldu😊
SpielerTR
Active Level 9
Galaxy A
Aynısı bana yapılsa durmassiniz arkamda
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Yorum bile yazmayacaktım Ama benzerlik için tartışmaya gerek yok sonuçta birşey kazandırmıyor.
SpielerTR
Active Level 9
Galaxy A
.
0 Likes