YusufCanN
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Öncelikle herkese hayırlı günler. Yaşadığım problemi buraya mı yazmam gerek bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.
Galerim ve google fotoğraflarım eşleşmiş yani google fotoğraflar galerimi yedeklemiş kısaca. Ben google fotoğraflarımı sıfırlamak istedim ve kamerayla çekilmiş tüm resimleri çöp kutusundan dahi sildim (galerimin yarısı) bunu farketmem çok uzun sürmedi, ne yaptıysam düzeltemedim.
Sorum şu google fotoğrafları galerimi silmeden nasıl sıfırlarım ve sildiğim o görüntüleri geri getirme şansım var mı?
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2023 10:28 AM (Last edited 03-09-2023 10:32 AM ) in
Galaxy A
Tarayıcıdan Photos.google.com gir. Oradan bakabilirsin. Cihazdaki dosyaları göstermez sadece yüklenenleri gösterir. Öncelikle Fotoğraflar uygulaması ayarlarından yedeklemeyi ve eşitlemeyi kapaman gerek. Fotoğraflar uygulamasında kitaplık bölümüne de bakabilirsin.
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2023 11:14 AM in
Galaxy A
Durumu kontrol ettirmek için Samsung destek hattını arayıp uzaktan erişim talebi oluşturmanızı öneriyorum. 4447711
2 Comments
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2023 10:28 AM (Last edited 03-09-2023 10:32 AM ) in
Galaxy A
Tarayıcıdan Photos.google.com gir. Oradan bakabilirsin. Cihazdaki dosyaları göstermez sadece yüklenenleri gösterir. Öncelikle Fotoğraflar uygulaması ayarlarından yedeklemeyi ve eşitlemeyi kapaman gerek. Fotoğraflar uygulamasında kitaplık bölümüne de bakabilirsin.
Solution
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2023 11:14 AM in
Galaxy A
Durumu kontrol ettirmek için Samsung destek hattını arayıp uzaktan erişim talebi oluşturmanızı öneriyorum. 4447711