cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaya A35 Akıcı Değil

(Topic created on: 07-24-2024 09:18 AM)
643 Views
MKara96
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhabalar.

Dün A35 satın aldım. Yani daha 1 gün bir bile olmadı. İlk kullanımda bir şey yoktu. Fakat daha sonra navigasyon çubuğunu tuşlardan hareketlere geçirince cihaz biraz kasmaya başladı. Geçişlerde takılma oluyordu daha çok. Daha sonra tekrar tuşlara geçtim fakat yine bu takılmalar devam etmeye başladı. Acaba cihaz yeni diye mi böyle oluyor? Bildiğim kadarıyla Android cihazlarda belli bir süre cihazın optimasyon olayı var. Cihaza zaman mı tanımalıyım? Ya da farklı neler yapabilirim. Son olarak da sanal ram'i 4 GB'den 8'e geçirmiştim. Ondan sonrada olmuş olabilir.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Merhaba,
Sanal Ramı kullanmıyorsaniz devre dışı bırakabilirsiniz,ekran yenileme hızını 120hz olarak ayarlayabilirsiniz
Cihazınız henüz yeni olduğu için tam performans gösteremeyebilir 1 2 haftaya kadar bu durum düzelir düzel mezse sizleri müşteri hizmetlerine yönlendirme yapabilirim.
Teşekkürler.

View solution in context

Solution
Alprslan
Active Level 6
Galaxy A
Animasyon öleceğini 0.5x yaparsanda olur

View solution in context

0 Likes
20 Comments
Solution
Galaxy A
Merhaba,
Sanal Ramı kullanmıyorsaniz devre dışı bırakabilirsiniz,ekran yenileme hızını 120hz olarak ayarlayabilirsiniz
Cihazınız henüz yeni olduğu için tam performans gösteremeyebilir 1 2 haftaya kadar bu durum düzelir düzel mezse sizleri müşteri hizmetlerine yönlendirme yapabilirim.
Teşekkürler.
MKara96
Active Level 3
Galaxy A
Sanal RAM'in çalışma mantığı nasıl tam olarak? Öncelikle her koşulda ilk olarak ana kendi RAM'i bittikten sonra mı geçiyor? Yoksa eş zamanlı olarak mı kullanılıyor?
Galaxy A
Arka planda kullanılan uygulamalar açısından önemli sayılır. Sanal ram kullandığında arka planda daha çok uygulamayı rahatlıkla çalıştırabilirsin. Yani fiziki ram kadar olmasa da tabiki faydası var. Yavaşlama falan da asla yapmıyor..
0 Likes
Galaxy A
Telefonununuz'un belleği 8gb olduğu için kullanmanıza gerek yok.
0 Likes
MKara96
Active Level 3
Galaxy A
Sanal Ram'i kapattım. Şu an bir tık daha iyi gibi oldu. Zaman içinde daha da optimize olur umarım.
0 Likes
Galaxy A
Diger kullanıcılarımızın kolaylığı için yaptığım tüm yorumları 3 nokta üzerinden çözüm olarak kabul ederseniz sevinirim.
0 Likes
MKara96
Active Level 3
Galaxy A
Çözüm tek bir çözümden ziyade kolektif bir çözüm olduğundan işaretlemedim. Aynı anda birden fazla çözüm işaretlenebiliyor mu ki?
0 Likes
Galaxy A
Evet isaretlenebiliyor
0 Likes
CoderGamer65
Active Level 7
Galaxy A
Ayrıca ısınma sıkıntıları da vardı diye biliyorum ben arkadaşım da yakın bir zamanda satın aldığı için bana söyledi
0 Likes