Original topic:

Galaxy telefonlarımızın pili ✨️

(Topic created on: 02-06-2026 04:09 PM)
378 Views
Melik_galaxyA16_
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Şarjınız hızlı mı bitiyor bir kaç küçük ama değişimi hissedeceğiniz donanımsal farklılıklar yapabilirsiniz 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

1-ARKA PLANDAKİ UYGULAMALAR

👉🏻Kullanmadığımız veya arka plandaki gereksiz uygulamaları uyku moduna almak pil tasarrufu için çok önemlidir uyku modundaki uygulamalar şarjı en az seviyede tüketir...peki nereden alınır... işte ayrıntılar👇🏻

image

image

image

2- YAZILIM VE UYGULAMA GÜNCELLEMLERİ

👉🏻 Yazılım güncellemesi yapmamak hem cihazın kasıp donmasına hem geri kalmasına hemde pil tüketimine neden olur aynı şey uygulama güncellemesi içinde geçerli kasıp donma yapmasa bile play storedaki uygulamaları güncellemek bi haylı önemlidir...

GÖRSEL 1

image

image

GÖRSEL 2

image

image

image

3- EKRAN YENİLEME HIZI VE KARANLIK MOD

👉🏻 Eğer telefonunuz 120 hz ise bunu 90 ila 60 a indirerek pil tasarrufu yapabilirsiniz aynı zamanda aydınlık mod kullanmak karanlık moda göre daha fazla şarj yer karanlık mod pil tasarrufu için en iyisidir mobil veri yerine wi fi kullanmak ta pil tasarrufu için önemli bir adımdır...👇🏻👇🏻

GÖRSEL 1

image

GÖRSEL 2

image

image

image

4-SES VE TİTREŞİM

👉🏻 Telefonunuzun titreşim yaparak ta şarj yediğini biliyormuydunuz..gösterdiğim yerler sizde açıksa eğer kapatmanızı tavsiye ederim

image

image

image

5- TELEFONUNUZU OPTİMİZE EDİN 

👉🏻 Telefonunuzu hftada 2 kez optimize edin gerekirse otomatik optimizasyon ayarını aktif edin bu sadece telefonunuzu belirli saatlerde yeniden başlatır...ve telefonunuzu haftada 2 kez tarayın...

image

image

★★★★★

11 Comments
ens07
Expert Level 5
Galaxy A
emeğine sağlık 👏 💜
Galaxy A
Sağol reis
Galaxy A
Titreşimle ne kadar yiyebilir ki? S serisi kullananlar kapatmasın bence çünkü A serisinden ziyade çok güzel hissettiriyor. Ben şarj yiyecek diye kapatmazdım şahsen. Diğerlerine lafım yok.
Galaxy A
Ya boyle klavyede mesajlaşırken tık tık tık tık tık diye ses geliyor ya demekki etkisi varmış titreşimin de o yüzden yazdım
0 Likes
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
Eline sağlık 😊👏
Galaxy A
Sağol serhatt
Galaxy A
Güzell
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A