Original topic:

Galaxy cihazlar ve poco cihazlar

(Topic created on: 03-06-2026 07:32 PM)
260 Views
Yavuz61
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşımda Poco X7 pro modeli var 21-22Bin₺ civarında vve de donanım olarak harika denebilecek durumda peki samsung neden o fiyat civarında performans odaklı cihaz üretmiyor demekki 21-22Bin₺ civarında amiral gemisi telefon üretebiliyorlar adamlar zarar etse neden yüksek performanslı cihazı ucuza satsınlar değilmi Bence samsung da fiyat performans odaklı cihaz üretse harika olur kullanıcılar 

Poco nun eksileri güncelleme desteği çok seyrek güncelleme alıyor ama başka şekilde adamlar güzel cihaz yapmışlar oyun hissiyatı çok güzel

Modlar amaç samsung u kötülemek değil FORM U SİLMEYİNİZ☺️
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Poco da reklam var mı varsa samsung yada apple
Yavuz61
Active Level 8
Galaxy A
Arkadaşımda bu zamana kadar hiç gözükmedi gözüksede onun çözümü var reklam ayarını kapatıyorsun ayarlardan 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O zaman büyük sıkıntı gitti . Yinede yorumlara bakta kronik hatası var mı diye
smels
Active Level 7
Galaxy A
Samsung kendi amiral gemisi olan S serilerine koyduğu yazılımı da satıyor aynı zamanda. Şu anda ön planda olan Galaxy AI özellikleri en büyük paya sahip. Onun dışında f/p kategorisi için A serileri var ama yazılımı S serisi ile aynı kulvarda değil. Bir telefonda donanım kadar yazılım da önemlidir. Samsung asıl olarak bunu satıyor. Daha önce meraktan poco modellerini araştırınca Şikayetvar sayfasında onlarca şikayet görmüştüm genellikle oyun için alıp kağıt üzerinde vaat edilen performansı alamadıklarını yazmışlardı
balikciiii
Active Level 3
Galaxy A
mevzu donanimi iyi optimize etmekte 5 yil 2. el samsung a10 kullandim telefon hic isinma yapmadi bataryasi sismedi donanimida elinden geldigi kadar goturdu yazilimi super calisti ayni seyleri 2 yildir da s23 te tekrarliyorum suan hic etrafinda 5 yil kullanilmis saglam poco cihaz gördün mü
melih_24fe
Active Level 10
Galaxy A
uygun fiyatlı poco da 3 4 yıl sonra reklam görünce haber edersiniz 😊
Yavuz61
Active Level 8
Galaxy A
Reklama takılmayın 16GB ram 512GB dopalama ya sahip bir cihazdan bahsediyoruz donanım açısından amiral gemisi işlemci seviyesi bu kadar uygun fiyatlıyken samsung neden üretmiyor diye tartoşma düşünce konusu açılsın dedim😊
melih_24fe
Active Level 10
Galaxy A
arkadaşlarında dediği gibi donanım kadarda yazılıma para veriyorsunuz. xiaomi mi serisi kullandım redmi kulladım hepsinde reklam var, olmasa bile reklam servisi cihazda kurulu geliyor.hem hyoeros un optimizasyonu çok kötü. istediğin kadar ram koy yazılım leş olunca çöp cihaz