Original topic:

Galaxy a55 Güncelleme sonrası

(Topic created on: 12-11-2025 01:52 AM)
174 Views
erogluyusuf
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhabalar,

Geçen yıl almış olduğunuz samsung a55 cihazımı son sistem güncellemesi ardından cihazda yavaşlama kasma ve takılmalar oluşmaya başladı. Bazı uygulamalar kullanılamaz hale geldi. Random tepkiler vermeye başladı. Herkesin cihazında mı meydana gelen bir durum kasıtlı yavaşlatılma mı yoksa başka bir durum mu var ? 

#a55 #oneui #galaxy #samsung #donma #kasma #yavaşlama 
3 Comments
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Bilinçli kısıtlama var zaten güncellemeler dışında ama bu jadar olacağını sanmam. Ben güncellemedim, One UI 8.5'in durumuna göre de asla güncellemeyeceğim ama iyi ki güncellememişim sanırım. Bende de hatalar olmaya başladı, sırf güncellemem için kendi kendine hatalar çıkarır gibi. Bir dahakine umarım salaklık edip Samsung almam..
erogluyusuf
Active Level 1
Galaxy A
Ben tüm cihazlarım da güncelledim. Şu an instagram'a giremiyorum. Bazı uygulamalar da giriyor daha sonra kapat veya bekle bildirimini veriyor. Eski sürüme döndürmeye de izin vermiyor.
0 Likes
erogluyusuf
Active Level 1
Galaxy A
Bende o şekilde güncelledim. Ama hata raporuna vesaire tepkiler bile vermiyor. Uygulamalar bağlıdır gide verileri komple temizledim uygulamayı sildim tekrar kurdum değişiklik olmadı. Cihaz eskidi izlenimi vermek için yapıldığını düşünüyorum. Umarım samsung bunları göz ardı etmiyordun kendi kemik kitlesine de zarar veriyor o vakit. App boosterı da tekrar deneyeceğim.