- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Uzun zamandir android 11 kullanicisiydim cok heveslenip 12 kurdum ama kamera eskisine nazaran daha bulanik cekmeye basladi ve guncelleme sonrasi hicbir degisiklik gormedim birkac ozellikten baska birde yeniden baslatirken ziraat uygulamasi durdu hatasi verip duruyor her seferinde eski surume tekrardan donebilirmiyim tekrardan tesekkur ederim
Solved! Go to Solution.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2022 12:12 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2022 12:15 PM in
Galaxy AUygulamayi guncelledim gene ayni degisen birsey olmadi kameranin performansina gelecek olursam gercekten bulanik cekmeye basladi eskisine nazaran birde telefonu guncelleme sonrasi sifirlamadim uygulama hatasi ondanmi bilmiyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2022 12:15 PM in
Galaxy AÖncelikle şunu belirtmek isterim ki cihazınızı orjinal yazılımı ile kullanın isterseniz kamera uygulamasının verilerini silin bunun için şu işlemleri yapabilirsiniz uygulamalar ekranına Gelin kamera uygulamasının üzerine parmağınız ile basılı tutun çıkan seçenekler içerisinde uygulama bilgileri yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden depolama yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden veriyi sil yazı seçeneğini bulun ve tıklayın uyarı gelirse onaylayın eğer Sorun devam ederse cihazınızı sıfırlamanız gerekir yazılımsal adı olabilir bunun için şu işlemleri yapabilirsiniz uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfır yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla Bu yazı seçeneğine takayım oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın ve onaylayın ayrıca cihazı sıfırlamadan önce verileri yedek almayı unutmayın sorun devam
Ederse hata raporu gönderin Çünkü yazılımsal hata olabilir Ve bu sorunu yetkililere bildirmeniz gerekir hata raporu göndererek bildirme yapabilirsiniz gelecek düzeltme yazılım güncellemelerini de bu sorunu çözmüş olacaklardır şu işlemleri yaparak hata raporu gönderebilirsiniz uygulamalar ekranına Gelin Samsung members uygulamasını bulun tıklayıp girin 6'da yer alan yardım Alın Yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunları yazın önemli ayrıntılar ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin kamera ile çektiğiniz Bulanık kötü çıkan resimleri hata raporu yazınıza ekleyin sistem kayıt verileri gönder Bu yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakın sorununuzun sıklığını seçin ve hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken Samsung members uygulamasını kapatma yeni uygulamadan çıkmayın birkaç dakika rapor gönderilene kadar mutlaka uygulama içerisinde bekleyin rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir
Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz
Yetkililer cihazı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2022 12:18 PM in
Galaxy ADeneyecegim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2022 12:15 PM (Last edited 02-04-2022 12:15 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2022 12:20 PM in
Galaxy AMaalesef carem kalmadi beklemekten baska ne yapalim bekleyecegiz.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-04-2022 04:40 PM in
Galaxy AMerhaba Burak684,
Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »