Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy a52 ekrandan ses geliyor

(Topic created on: 01-31-2024 01:41 PM)
605 Views
Doğukan58
Active Level 5
Options
Galaxy A

image

Fotoğraf düzenleme ekranında hızlı hızlı ileri geri yapınca renk scalasi değiştikçe ekrandan ses geliyor normal mi filim mi zorlanıyor yanıyor yoksa
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam hızlı değişim yapan bir testten önce siz bütün sesleri kısıp aynı programda deneme yaptınız mı? Medya sesi, sistem sesi, bildirim sesi vs. sesleri tamamen kapatıp aynı programda tekrar deneme yapmış mıydınız?

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kullandığınız uygulamanın sesidir. Ekran böyle işlemlerde zorlanmaz. Zorlandığı zamansa böyle ses çıkarmaz.
Doğukan58
Active Level 5
Galaxy A
Kulaklığımi taktım buds fe 2 ondan ses gelmedi yine ekranın tam ortasından geçme efekti sesi gibi ses geliyor hoparlörlerine baktım üst alt ordan değil tam ortadan geliyor ses
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynı işlemi başka bir uygulamada denediğinizde ses geliyor mu?
0 Likes
Doğukan58
Active Level 5
Galaxy A
Tavsiye edeceğim bir renk testi vb var mı YouTube olur uygulama vb renkler arası geçişte aynı sesi yapıp yapmayacağını deneyeyim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Arama menüsündeki sayısal klavyeden *#0*# kodunu açın. Burada renk ve dokunma testlerini deneyebilirsiniz.
Doğukan58
Active Level 5
Galaxy A
Hızlı hızlı değişim yapmadığı için olmadı sanırım varmı hızlı hızlı değişen ekran testi
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam hızlı değişim yapan bir testten önce siz bütün sesleri kısıp aynı programda deneme yaptınız mı? Medya sesi, sistem sesi, bildirim sesi vs. sesleri tamamen kapatıp aynı programda tekrar deneme yapmış mıydınız?
0 Likes
Doğukan58
Active Level 5
Galaxy A
Hocam uygulama efekt sesiymis sesleri kapattım sen söylemeden denedim ekrandan değil ses teşekkürler yardım için
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ediyorum. Hayırlı günler... 👍
0 Likes