cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy a50 ve Samsung

(Topic created on: 05-02-2020 04:59 AM)
Erhun0136
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhabalar değerli arkadaşlar. Sizlere samsung Müşteri hizmetleri ve garanti kapsamında onarım konusunda yaşaduğım sorunları detaylıca anlatmak istiyorum. Yaklaşık bir senedir kullandığım Galaxy a50 cihazı kulaklık soketi arızası sebebi ile garanti kapsamında onarılması için Smart teknik servise götürdüm. Servis yetkilisi ürünün kasasında eğilme olduğunu ve garanti kapsamı dışı kaldığını söyledi. Bende yetkili kişiyw ben hiç cihazı düşermedim, böyle birşey nasıl olır dedim. Bana yetkili arka cebinize koyduysanız cebimizde sıkışma olduysa ürün yamulut dedi. Ürünün yamulma durumu şu şekilde. Kasamım sol alt  tarafında sağ alt kısmına doğru. Düşündüm bu nasıl böyle olur diye. İnanın zorlasanız saatlerce upraşın yapamazsınız. Tahmini olarak ya batarya ısınması yada pubg oynarken işlemci ısınmasına bağlı kalitesiz ve **bleep** olan kasa yamuldu. Üşenmedim saatlerce araştırma yaptım. 1 aylık galaxy a50 cihazlara dahi serviste kasa yamıiuk kullanıcı hatası demişler, sizce bu tesasüf mü? Dakikalarca müşteri gizmetleri yetkilisi x hanımefendi ike görüştüm. Bana anlıyorum prosödür böyle sizden kaynaklı olabilir gibi anlamsızca aynı şeyleri söylüyor. Ben kendilerine sorunumu anlatıyorum çözüm aşamasına gelince koskaoca Dünya markası olmuş samsung Görevlisi hanımefendi hiç müşterisini değil çalıştığı kuruma karşı tavır alıyor. Diyorum mahkemeler çalışmıyor ben mapdur oluyorum bana bizim sistemimiz bu diyerek cevap veriyor. Sonuç x şahıs ile 2 defa görüşmem öldü 1madım yol alamadık. Samsung hayatımın en büyğk pişmanlığı oldu. Herkese tavsiyem galaxy a50 ve onun gibi kasası **bleep** olan modellere füvenmeyin heran servia sışı kalabilir. Artık şahsıma yeni telefon dahi veraeler Samsung markası benim için bitmiştir. Sadece telefonu değil giç bir markasını almam. Okadar moralim bozuldu ki samsung ibaresinin olduğu cadde ve sokaktan dahi geçmem. Burada amacım markayı kötülemek değil ama malesef herşeyi kötü.... 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Erhun0136,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Ürün sorununu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, forumda kullanmış olduğunuz isminizi de yazarak, bize aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
MASTERsss
Active Level 6
Galaxy A
aga şimdi şöyle bişey var haklı olabilirsin ama o insanlar da orada çalışan. ürünün kalitesine bakmıyorlar kullanıcı hatası derken falan. üründe kullanıcı hatası olabilecek şeyleri kontrol ediyorlar. sen bişey yapmamış olsan dahi telefonda öyle bi sorun varsa adamlar onu garantiye alamazlar. gözleriyle görmüyorlar senin yapmadığını. genel bi sorun da olduğunu sanmıyorum bu olayın ama çalışanları veya x kişisini suçlamak doğru değil o adam gelip senin telefonu garanti kapsamına alsa ona hayırdır der üstleri. sorun samsungda olabilir ama olayı büyütüp herşeyi kötü demek de doğru değil.
0 Likes
Erhun0136
Active Level 2
Galaxy A
Birincisi aga değilim. Diğer konu ben bu telefonu almak için 1.5 aylık maaşımı verdim. Tabi ürünü nasıl kullandığımı bilemezler o konuda hemfikiriz ancak sorarım size ürğrnün fabrikadan böyle çıkmadığını nereden bileceğim ben. Sonuçta bukonuda uzman değiliz bir diğer konu malzeme kalitesi alt seviye olan kasanın ısınmadan dolayı yamulmadığı ne malum. Her alanda biz şöyle gizmet veriyoruz yarım saatte onarıyor ürğn veriyoruz diyorlar ya hani. Bana 4 gündür mantıklı bir cevap daha veremedi bu marka.Gözleriyle görme konusına gelince ben aldığım ürünün ürerim aşamasını fözleri ile gördüm mü? Bana alanında uzman bir kili bak kasası ok gibi her tarafı sağlam diyerek mi teslim etti cihazı, hayır aldık koysuk cebimize. Bende bilemiyorum bak geçmişi. Sen devletsin sen büyüksün peki hakim bey suç kimde?
0 Likes
MASTERsss
Active Level 6
Galaxy A
haklısın ama böyle şeylerde çıkmaza giriliyor. a50 nin kasası çöp diyebileceğim kadar kötü ben de kullanıyorum. büyük ihtimalle olayda da sen haklısındır. ama böyle bi olayda değil samsung hiçbi firma hatasını kabul etmez. çıkmaza girmişsiniz. benim laf ettiğim şey tek bi ürün yüzünden bütün ürünlere kötü demendi. a50 orta segment bi telefon hatta kasa yapısıyla kıyaslarsa orta segmentin çok çok aşşağısında. telefonu alırken bunu bilerek alman gerekirdi bence. başına kötü bi olay gelmiş ama firmanın açısından düşünürsen çok da haksız oladukları söylenemez
0 Likes
Degoneth
Active Level 3
Galaxy A
Dostum şunu soylebilirim telefonun ısınmasından kaynaklı yamulma meydana geleceğini düşünmüyorum. En kötü oluşabilecek senaryo bataryanın şişip kapağı kaldırması olur, o da çok düşük ihtimal. Sen farkına varmadan bi şekilde bişey yapmış olabilirsin. Bütün suçu Samsung'a atmakta kötü olur bu aşamada 2 taraflı düşünmen gerekebilir. Aklında soru işaretleri kaldıysa Samsung'a mail atmani öneririm belki oradan yardımcı olabilirler bir şekilde sana çünkü müşteri hizmetleri temsilcisi maalesef bir teknik servis sorumlusu değil durumların ne olduğu konusundaki bir fikirleri yok.
0 Likes
Erhun0136
Active Level 2
Galaxy A
siz yamulan yeri görseniz diyeceğiniz tek şey fizik kurallarına aykırı bu ve aklınıza gelecek tekşey ürerim hatası. kapak değil yamulan yer. sol kasa çıtası zorlasanız kendinizi parçalasınız yamultamazsınız. İki taradlı düşünüyorum ben ama tek taradlı düşünen bir samsung markası var...
0 Likes
Degoneth
Active Level 3
Galaxy A
gönderin resmi mail olarak belki yardımcı olurlar size kötü düşünmeyin
0 Likes
zeto
Active Level 6
Galaxy A
dostum yakılan yeri merak ettim resimle birlikte yorumunu bekliyorum
0 Likes
Erhun0136
Active Level 2
Galaxy A
şuan elimde 2. telefon yok. Uyanınca ilk işim telefon bulup resin yüklemek olacak.
0 Likes
zeto
Active Level 6
Galaxy A
şunu söyliyeyim kaşa da yamulma varsa eğer satın alırken vardı bide ve bunu **bleep** wrmedin işe ayrıca ezilme bile olsa kesinlikle garanti dışı kalır hangi marka olursa olsun dip not 500 kere den fazla cihaz şarj edilmiş ise gene garanti dışı kalır istersen olmaz ama kvk yada genpa götür ben genel de samsung cihazda ben kvk ya güvenirim bu zamana kadar hep sorunumu çözmüştür
0 Likes