- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar değerli arkadaşlar. Sizlere samsung Müşteri hizmetleri ve garanti kapsamında onarım konusunda yaşaduğım sorunları detaylıca anlatmak istiyorum. Yaklaşık bir senedir kullandığım Galaxy a50 cihazı kulaklık soketi arızası sebebi ile garanti kapsamında onarılması için Smart teknik servise götürdüm. Servis yetkilisi ürünün kasasında eğilme olduğunu ve garanti kapsamı dışı kaldığını söyledi. Bende yetkili kişiyw ben hiç cihazı düşermedim, böyle birşey nasıl olır dedim. Bana yetkili arka cebinize koyduysanız cebimizde sıkışma olduysa ürün yamulut dedi. Ürünün yamulma durumu şu şekilde. Kasamım sol alt tarafında sağ alt kısmına doğru. Düşündüm bu nasıl böyle olur diye. İnanın zorlasanız saatlerce upraşın yapamazsınız. Tahmini olarak ya batarya ısınması yada pubg oynarken işlemci ısınmasına bağlı kalitesiz ve **bleep** olan kasa yamuldu. Üşenmedim saatlerce araştırma yaptım. 1 aylık galaxy a50 cihazlara dahi serviste kasa yamıiuk kullanıcı hatası demişler, sizce bu tesasüf mü? Dakikalarca müşteri gizmetleri yetkilisi x hanımefendi ike görüştüm. Bana anlıyorum prosödür böyle sizden kaynaklı olabilir gibi anlamsızca aynı şeyleri söylüyor. Ben kendilerine sorunumu anlatıyorum çözüm aşamasına gelince koskaoca Dünya markası olmuş samsung Görevlisi hanımefendi hiç müşterisini değil çalıştığı kuruma karşı tavır alıyor. Diyorum mahkemeler çalışmıyor ben mapdur oluyorum bana bizim sistemimiz bu diyerek cevap veriyor. Sonuç x şahıs ile 2 defa görüşmem öldü 1madım yol alamadık. Samsung hayatımın en büyğk pişmanlığı oldu. Herkese tavsiyem galaxy a50 ve onun gibi kasası **bleep** olan modellere füvenmeyin heran servia sışı kalabilir. Artık şahsıma yeni telefon dahi veraeler Samsung markası benim için bitmiştir. Sadece telefonu değil giç bir markasını almam. Okadar moralim bozuldu ki samsung ibaresinin olduğu cadde ve sokaktan dahi geçmem. Burada amacım markayı kötülemek değil ama malesef herşeyi kötü....
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2020 11:01 AM (Last edited 05-02-2020 11:01 AM ) in
Galaxy AMerhaba Erhun0136,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Ürün sorununu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, forumda kullanmış olduğunuz isminizi de yazarak, bize aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-02-2020 05:11 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed