cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy a50 android 9'a düşürmek

(Topic created on: 06-21-2020 09:43 PM)
924 Views
Rahman-Mikayilov
Active Level 1
Options
Galaxy A

Screenshot_20200621-222800_DeviceKeystring.jpg

 selam. Benim telefonumda versiyon böyle bunu android 9'a düşüre bilirmiyim telefonum a50 ve çok ısınıyor android 10'a geçtikten sonra

9 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
ben onermiyorum dusmeyin bence
zaten bu sorunlar çok yakinda gelecek bir guvenlik guncellemesi ile düzelecek
yani bu ay icerisinde gelecek
ama siz yine bu sorunlarinizi azaltmak icin;
ayarlar>genel yonetim >sifirla>fabrika ayarlarina don yapiniz merak etmeyin verileriniz gitmeyecek sadece sorununuz cozulecektir
eger sorununuz duzelmez ise samsung members ana menusundeki arti(+)ikonuna tiklayarak geri bildirim gondere basarak hata raporuna basarak sorununuzu seçenekler arasinda uyani seçip bu sorununuzu anlatip gonderin
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
oyun oynarken ise;
guç tasarruf modunu kapatin
ayarlar>cihaz bakimindan telefonunuzu optimize edin ardindan yine ayni yerden hafizaya basip hafizayi bosaltin ve arka plandaki uygulamalari kapatip telefonu yeniden baslatin
ardindan telefon acildiktan 5 dakika sonra telefinun pin ini girip acin
buyuk ihtimal sorunun duzelecektir
Galaxy A

Cok tesekkur ediyorum cevabin icin hocam ama sorun bir tek o degil sarji hizli tuketiyor ve android 9'da isinmayan oyunlarda simdi asiri isinma oluyor 

0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba Ben Alfatürk

Cihazı android 9 a düşürülmesi önermem yeni güncelleöede kamera sorunları düzelecektir

25mp yakınlaştırma
gece modu kamera
süper steady

bunlar düzelecektir

en yakın zamanda güncelleme gelmesi dileğiyle
0 Likes
Galaxy A

Cevabiniz icin tesekkur ederim peki bi ihtimal mumkunmu 9'a downgrade yapmak

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim birde senin cihazın ithalatçı cihaz türkiye Cihazı A505F olması gerekiyor seninki A505FN yani sana türkiye le aynı güncelleme gelmeyebilir
0 Likes
Galaxy A

Aynen reis. Azerbaycanda aldim ben bunu mayis guncellemesi gelmedi en son nisan guncellemesi aldim bazilari dusurme yapa bilirsin dedi digerleri yapamazsin dedi

ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy A
eğer oyunlarda onceden ısınma yokken şimdi varsa uygulamalari güncellemeni öneririm uygulamalar android 9 a optimize kalmış olabilir onlari güncellemek android 10 a uyum sağlamalarına yardımcı olacaktır
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba RahmanMikailov,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yaşamış olduğunuz şarj ve ısınma durumunu incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes