Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy a50 alt hoparlör den ses çıkmıyor.

(Topic created on: 08-30-2025 01:50 AM)
144 Views
memircomm
Active Level 6
Options
Galaxy A
Merhaba a50 bir cihazım var bu cihaz kardeşimin. İçindede one ui 6.1 yani cistom rom yüklü. Rom ilk yükleyen hersey çalışıyordu yani sorun romda değil. Fakat kardeşim dün cihazı düşürdü ve cihaz bi anda yüksek sıcaklık diye kendini korumaya aldı sonrasında cihazı bir şekilde açtık ve artık aşağıdaki hoparlörden gelen ses sadece yukarıdan (ahizeden) gelmeye başladı. Benim şüphem yakınlık sensörü olabilir diye düşünüyorum çünkü normal aramalardada ekran kapanmıyor açık kalıyor. Bu arada kardeşim telefonu düşürdü ama öyle yüksek bir yerden değil maks 64 cm lik bir yerden düşürdü yani hoparlör bozulmuş olamaz.sizce cihazın sorunu ne?
15 Comments
Solution
Galaxy A
Hocam stok atmayı deneyin
0 Likes
memircomm
Active Level 6
Galaxy A
Hocam stock rom ile çözüleceğini sanmıyorum. Ama zaten yazılımsal mi diye one ui 7 atacağım cihaza
0 Likes
Solution
Galaxy A
Ben çoktan atmıştım one ui7yi a50ye
0 Likes
memircomm
Active Level 6
Galaxy A
Hocam nasıl? akıcılık var mı?
0 Likes
Solution
Galaxy A
.qBLs5EfuaD.jpgH5gSjdXxr6.jpgrjV0ImdI83.jpgAKtNgzchQX.jpg
Solution
Galaxy A
Akıcı baya ama Bluetooth calismiyordu enson
memircomm
Active Level 6
Galaxy A
Hocam yarın kuracağım. Bakalım sensör denmi yoksa yazılımdan mı diye. Sizce donanımsal olarak ne sorunu olabilir?
0 Likes
Solution
Galaxy A
Bi şey olmaz çalışmazsa uygun fiyata yaptırabilirsiniz telefoncuya 😊
memircomm
Active Level 6
Galaxy A
Yani telefoncu direk hoparlör değişimi yapacak ve sorunu cozemeyecek gibime geliyor. Çünkü kendiside sorunun ne oldugunu bilmiyor. Ama bence dediğim gibi yakınlık sensörü bozulmuş olabilir direk hiç tepki vermiyor