cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy a35 aşırı ısınıyor.

(Topic created on: 3 weeks ago)
88 Views
millimustafa27
Active Level 1
Options
Galaxy A

Selam, iki hafta önce Galaxy a35 telefon aldım telefonu kutudan çıkartıp kuruluma başladığım anda el ile **bleep** edilecek derecede bir sıcaklık ile karşılaştım ve iki haftadır telefon yanıyor 3. Parti uygulamalar ile takip ettiğimde 50 derece sıcaklıklar ulaşıyor arkaplan da çalışan uygulama yok ekstrem ram pil harcayan uygulama yok sosyal medya gibi uygulamaların çalışmasını durdurdum virüs olmadığını düşünüyorum çünkü başlangıçtan itibaren bu sorun var, yetkili servis ile görüşmeyi düşünüyorum varmı öneriniz?

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
ilk 2 hafta normal,senin kullanımını öğreniyor.Sorun devam ediyorsa,

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum

View solution in context

10 Comments
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Hocam ilk başta açıldığında her telefon ısınır yükleme felan yapıyosunuz sonra telefon kurulum yapıyor vs normal ama sonra ki günler için birşey diyemem ilk başta ısınması normal.Ramplusu kapat uygulamaları derin uyku moduna al ve 3 günde 1 cihazı yeniden başlat.Bende a35 kullanıyorum bende öyle bir sorun yok.Ben alalı 6 ay oldu nerdeyse
Galaxy A
Sosyal medya uygulamalarının çoğunu arka plan kapattım ilk başlama konusunda haklı olabilirsiniz ancak dediğim gibi sürekli bir sıcaklık var
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Anladım hocam exynos ısınan işlemci doğru ama bu kadar ısınmıyor bende ben ısındığı zaman performans kaybı yaşadığını görmedim.Gereksiz uygulamaları kaldırın.Chrome dursun ama diğer google uygulamasını kaldırın o çok pil yiyor.
Wukong31
Active Level 3
Galaxy A
Exynos işlemcisi oldugu için ısınması normal
Galaxy A
Cihaz boşta gereksiz ısınıyor?
0 Likes
naberkanka23
Active Level 3
Galaxy A
Cihazın ilk haftalarda ısınması normal
0 Likes
babapiro31
Beginner Level 2
Galaxy A
Telefonların normal sıcaklığı 25-30 derecedir
0 Likes
Artisit34
Active Level 8
Galaxy A
A35 i ilk çıktığından beri kullanıyorum profilime bakabilirsiniz, a35 in bana göre 2 tane problemi var 1. Pil süresi kısa 2. Isınma sorunu
Artisit34
Active Level 8
Galaxy A
Yani demek istediğim sizin cihazınızda değil problem a35 genel olarak ısınıyor
0 Likes