cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy a32

(Topic created on: 12-02-2022 05:22 PM)
canmnj
Active Level 6
Options
Galaxy A

Galaxy a32 telefonum var geliştirici seçeneklerden ekran hızı falan 0.5 olarak ayarlı, ekran yenileme hızını 90 yaptığım zaman ve biraz dolaşsam sosyal medyada galeride ısınıyor telefon, evin içi çokta sıcak değil neden böyle? Madem ısınacak o zaman 90 hz ekran yenileme özelliği koymasaydınız.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba canmnj,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
12 Comments
M127F_N910C_
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazınızı sıfırlamayı denediniz mi?
M127F_N910C_
Expert Level 5
Galaxy A
Fabrika ayarları ya da hardreset atabilirsiniz.
canmnj
Active Level 6
Galaxy A
Ha sıfırlamak, önce sınırlamak yazmıştın ondan anlamadım demiştim. Daha önce sıfırlamıştım, müzik ve fotoğraf falan çok diye mi acaba ama hepsi hafıza kartında oyunda oynamıyorum çok fazla. Bilmiyorjm sıfırlamak kesin çözüm mü?
M127F_N910C_
Expert Level 5
Galaxy A
Evet,yanlış yazdığımı farkedince düzelmiştim😇
M127F_N910C_
Expert Level 5
Galaxy A
Hafıza kartına tasımak ısınmaya sebep oluyor ve hatta yavaşlatıyor çünkü ayrı bir depolamayı okumaya çalışıyormuş gibi düşünün.Iphone hafıza kartı koymasının sebeplerinden biri cihazda yavaslama olmasını istemeleri.Yavaşlama bir süre sonra ısınmaya sebep olur çünkü cihazda bir şeyler yolunda gitmiyordur.
canmnj
Active Level 6
Galaxy A
Aa cidden mi oha hafıza kartını kırma vakti hshshs
M127F_N910C_
Expert Level 5
Galaxy A
Sakın kırma,hafıza kartı depolama ihtiyacı için üretildi.Eğer istersen özelden sana eğitim videolarının olduğu bir link atarım, orada şarj,ısınma,donma ve gizli bilgilerinizi nasıl kouyup stabil hale getirebileceğini öğrenebilirsin?
canmnj
Active Level 6
Galaxy A
Lütfen atsana teşekkür ederim
M127F_N910C_
Expert Level 5
Galaxy A
Ek olarak hafıza kartının sınıfı da önemli,class 1,class 10 vb.