efezorlu
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bugün sabah saat 9.30 gibi yaşadığım bi olay
Uyandım telefonu actım oyuna girdim güzel güzel oyunumu oynuyom şarjımda 74 dü bi anda hic kapanış ekranı fln gelmeden zınk die kapadı ilk başda soğuk lehime düştü zannetim ama değilmiş şarja takatım şarj aldı ama kendisini sürekli reset atıp duruyodu bekledim biraz böyle devam etti yazılımsaldır die düşündüm bilgisayara taktım boot menüsü geldi dedimki sıfırliym sıfırladım acıldı ama şarj 0 olarak acıldı ondan sonra bi 10 dk gecti şarjı 13 dü bi anda gene ekran gitti gene aynısı oldu bu buşekilde baya bi devam etti en son fırlattım geri aldığmda acılmıştı şarja takatım şarja taktığmda saat 19.38 di normalde az bişey şarj olur kapanır geri die tahmin etmiştim saat 23.08 şarjım 100 olmuşdu ve şuan gecenin saat 02.30 bunu yazarken hala daha şarjım 100 100 hic inmiyo çok garip dediğim gibi bunun problemi ne
7 Comments
Halil710
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-23-2025 02:43 AM in
Galaxy A
Bataryada sıkıntı vardır büyük ihtimalle
efezorlu
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Şuandada hic düşmüyo şarj
Halil710
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-23-2025 02:49 AM (Last edited 07-23-2025 02:50 AM ) in
Galaxy A
Destek kısmında cihazın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebiliyorsun ordan dene istersen
efezorlu
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-23-2025 03:08 AM in
Galaxy A
Denedim onuda düzgün herşey
系-ZɅPHƘIΣŁ-系
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-23-2025 03:11 AM in
Galaxy A
Benim 2. Telefonumda a24
Cidden çok enteresan bi cihaz. Bazen çok iyi performans veriyo bazende inanılmaz düzeyde sinir ediyo ana ekranda bile lag giriyo animasyonlara
Cidden çok enteresan bi cihaz. Bazen çok iyi performans veriyo bazende inanılmaz düzeyde sinir ediyo ana ekranda bile lag giriyo animasyonlara
865_S20FE_
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-23-2025 03:34 AM in
Galaxy A
Benim validenin de a24 ü var one ui 7 şikayetlerini buglarini görünce güncellemeleri kapattim 6.1 de hâla one ui 8 gelene kadar guncellemeyi açmam herhalde
tylerthecreator
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-23-2025 03:46 AM in
Galaxy A
uzaktan erişim incelemesi talep edin samsungu arayıp, guncelleme sonrası olduysa: servise gönderin hemen