cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy a24 şarjdayken şarj cihazı çok ısınıyor

(Topic created on: 11-12-2024 08:16 PM)
370 Views
meres
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce aldığım samsung a24 ile orjinal samsung adaptörü nü kullanıyorum.Şarjdayken hızlı şarjda kullanıyorum ve bu esnada adaptör alev alıyor resmen normal şarja geçsem bile ısınması gereken normal seviyenin üstünde hala.Bu konuda yardımcı olur musunuz?Samsungun fabrikasyon hatasımıdır.

43 Comments
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Yanlış anladım pardon cihaz ısınıyor sandım özür dilerim. Prizde sıkıntı olabilir farklı bir prizde dener misiniz?
meres
Active Level 2
Galaxy A
Aynı cihazı kullanıyorum dedin senin adaptörde anormal bir ısınma varmı şarjdayken
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Evet aynı cihazı kullanıyorum. Ben orjinal adaptör kullanmıyorum çok yakın bir zamanda alacağım. Yani hiç fârk etmedim umrumda olmadı.
meres
Active Level 2
Galaxy A
Alma orjinal adaptör üçüncü taraf güvenilir 25 watlık bir tane al peki orjinal olmamasına rağmen hızlı şarj özelligini kullanabiliyormusun
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
1 saat 20 dakikada mı ne dolmuştu hızlı şarjla bi ara süre tutmuştum. Tam 25w sayılmaz benimki 24.9 watt. Üçüncü taraflarda cihazın ömrümü kısıyor hocam.
meres
Active Level 2
Galaxy A
Benimkide o kadar sanmıyorum hocam düzgün kaliteli bir tane kullanırsan seni gotürüyor eski cihazimda orjinal olmayan kullandım samsungda cihaz 3 yılmı ne oldu
0 Likes
meres
Active Level 2
Galaxy A
Şarj cihazını degiştirebilirim o yüzden soruyorum
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Hoca pardon müsait değildim, hocam ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum benim teorim şu yönde; cihazlar hızlı şarj açıkken çok fazla güç alıyor şarj cihazlarından ve şarj cihazları da çok fazla güç tüketmek zorunda kalıyor. Ondan dolayı adaptörün ısındığını düşünüyorum.
meres
Active Level 2
Galaxy A
Bilmiyorum abimin a23ü var hızlı sarjda kullanıyor aradaki farkı gorüyoruz tabi o 18 w mesela baska bi tanıdıgimda 33 w kullanan xiaomi poco x3 nfc kullanıyor oda bu kadar ısinmiyor sarjda yinede cözüm olarak şu an normal sarjda kullanıyorum
0 Likes