cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy a20 205g

(Topic created on: 01-14-2021 02:30 AM)
389 Views
mamede
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum arama yapmıyor. Ağda kayıtlı değil diyor IMEI filan sorgulattirdim telefon sağlam sorun ney çözemedim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mamede,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, farklı operatöre ait sim kartı ile kontrol etmenizi öneririz. Yaşadığınız sorun devam ederse, cihazınızın kontrol edilebilmesi için cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz.

Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
mamede
Active Level 1
Galaxy A
bu işe biri el atsın uzman varsa aranizda
0 Likes
Eemirhan
Active Level 1
Galaxy A
Müşteri hizmetlerini ara bence
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
hattan kaynaklı tahminimce..
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
ayarlar tum ag ayarlarını sifirlamayi dene..
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
oda olmazsa komple format at..
0 Likes
mamede
Active Level 1
Galaxy A
komple formatladim defalarca olmadı başta arama yapıyordu sonrasında wifi araması tek kabul oldu şimdi oda yok sadece internete girebiliyorum
0 Likes
mamede
Active Level 1
Galaxy A
uygulamada bu yaziyor

Screenshot_20210114-025820_Samsung Health.jpg

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
telefonu fabrika verilerine döndür komple sil ek ayar değişikliği yapıllmiş bide şebeke ayarlarını hagi operatör ise arama ayarları nı kontrol et
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mamede,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, farklı operatöre ait sim kartı ile kontrol etmenizi öneririz. Yaşadığınız sorun devam ederse, cihazınızın kontrol edilebilmesi için cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz.

Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes