cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch ve Galaxy A hk.

(Topic created on: 03-02-2025 12:18 PM)
86 Views
İsmail_Tuna
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhabalar Galaxy Watch 5 pro ve Galaxy A53 5G kullanıcısıyım samsung alarm kullanımından hiç memnun değilim. Alarm saat ve telefon ile senkronize çalıştığından sabahları her ikiside çalışmak istiyor ben ise saatin alarmını kapatıp sadece ekranda göstermesini istiyorum fakat telefon çalarken saat te kolumda titriyor duruyor bu da saatin şarj olayını çabuk bitiriyor samsung un acil bu konuya yönlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler

6 Comments
ienes
Expert Level 4
Galaxy A
Ayarlarda ses ve titrelsimde alarm çalarken titret diye bir özellik olması lazım
İsmail_Tuna
Active Level 1
Galaxy A
Bakmadığım yer kalmadı saat ve telefon da üst modellerde varsa bilmiyorum 😊
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy A
Saatin bildirimler bölümünden uygulama bildirimini kapatın sorun çözülür.
İsmail_Tuna
Active Level 1
Galaxy A
Bakıyorum teşekkürler.
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy A
Saatte alarm kurarken
"Saate ekle " seçeneğini aktif ederseniz hem telefonda h3m aynı anda saatte çalmaz alarmınız
İsmail_Tuna
Active Level 1
Galaxy A
Saatin tüm bildirimlerini kapattım fakat çözüm değil gibi görünüyor çünkü saat alarm ve kronometre bütün bildirimleri kapatmış oldum bunu deneyeyim olacak mı saatten telefona alarm ekle demiştim önceden ikisinde eklemişti ve ikiside aktif olmuştu saatten saate alarm ekle deyince de sadece saate ekledi ben sabah sadece telefon da alarm çalsın istiyorum bu kadar da zor olmaması gerekiyor ikisindede seçenek var hangisini açarsam o aktif olsa ne olurdu koskoca samsung mühendisleri nasıl atlar böyle ufak tefek şeyleri anlayamıyorum.🙂
0 Likes