- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Galaxy themes'dan duvar kağıdı ya da tema indirmek istedigimde samsung account oturum açın hatası veriyor ama zaten açık.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2021 10:01 AM in
Galaxy AMerhaba duzenimizvar,
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2021 07:40 AM in
Galaxy ABu hatayı alıyorum sorun düzelmiyor nasıl düzeltebilirim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2021 08:20 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2021
08:27 AM
(Last edited
06-11-2021
08:28 AM
by
Yeşilırmak
) in
Themes hesabım açık gözüküyor ama bir şey indirmeye çalıştığımda hata alıyorum (SAC_0401(Internal error occurred)/A300103) En son bu kodu aldım ve anladımki s20 ultrada alsan s1 de alsan s10 da alsan bir şey değişmez çünkü samsung böyle 15 bin tl de olsa telefon s20 gibi s10 da olsa 3 - 5 binlik hata vermekten şaşmıyor gerçi androidlerin topluca sorunuda diyebiliriz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2021 09:56 AM in
Galaxy ASorun düzelmediğu taktirde Samsung Account hesabınızdan oturumu kapatıp yeniden oturum açın ve cihazınızı yeniden başlatın.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2021 10:01 AM in
Galaxy AMerhaba duzenimizvar,
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD