Original topic:

Galaxy Mi Xiaomi Mi?

(Topic created on: 04-09-2026 10:55 PM)
214 Views
EmirhanGalaxyA25
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Galaxy A57'nin fiyatı açıklandı.

35.000TL gibi bir fiyata sahip
Normalde Xiaomi tercih edecek insan değilim ancak Poco X8 Pro modeli dikkatimi çekti.
Telefon oyun için tasarlanmış ancak bildiğiniz üzere ben telefonu genelde günlük kullanım için ve profesyonel çekimler için kullanıyorum.
X8 Pro'da bulunan 4K 60FPS seçeneği beni şaşırttı daha ucuz olmasına rağmen.

Videolardan da görüyorum telefon çok akıcı ancak içimde bir şüphe var.
Zamanında Redmi 10 cihazı da deneyimledim ancak telefon her dakika kasıyordu ve arayüz uygulamalarında bile durmadan reklam çıkarıyordu.

Bu sorun tekrar var mıdır onu merak ediyorum.
Şuan Galaxy A25'te bile böyle stabillik alırken Poco X8 Pro'nun bu şekilde stabil olup olmayacağı konusunda şüpheliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca Galaxy S25 FE modeline bak diyebilirsiniz ancak bu model hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
işletim sistemine para da bayılıyorsunuz cihaz alırken , şayominin ana odağı donanım **bleep** gayet iyi ama işletim sisteminde sınıfta kalıyor. mi serisi kullandım zamanında (şuanın şayomi düz modeli) eskidikçe reklam çıkıyor özellikle kendi uygulamalarında. birde android sisteminin en ağır yazılımı olabilir. eski cihazımda animasyonlar o kadar hantal kalıyordu ki. kardeşimde hyperos 2.0 cihaz vardı oda aynı şekilde çok hantal kalıyordu.
DİPNOT: eğer herhangi bir markasını merak edip bilgi istiyorsanız o markanın forum sayfasına ziyaret etmeniz iki forum içinde daha iyi olur
s23fe_
Active Level 6
Galaxy A
a serisine 35 bin verilmez samsung bu fiyat politikasıyla telefon satamaz
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
S25 fe o fiyata
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Redmi serileri tam bir çöp

Mi serisine bir şey diyemem ama ben kalite his hic bulamadım xiaomi de
mtemsi
Active Level 3
Galaxy A
Redmi 12 kullandım ha bire reklam çıkıyor Adamlar yeni ara yüzü eski modellerine koyuyolar ama yeni çıkardıkları telefona koymuyolar öyle bir telefon markasın
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
S25 fe var 34 civarı