cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Enhance X Nasıl ? (A54)

(Topic created on: 12-23-2023 04:32 PM)
417 Views
DENỊZ
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Öncelikle Merhabalar Bilenleriniz vardır, Galaxy Enhance X'i, Kullanan arkadaşlar varsa yada en azından biraz deneyim edinmiş arkadaşlar. Bu uygulamayı yüklemek gerekli mi ? Emin değilim Tabikide biliyorum video düzenleme uygulaması ki detaylı gayet ama "Galeri, Stüdyo" ile arasında ciddi bir -Far-k- var mı ? Emin değilim bu konuda. 

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Galaxy enhance x fotografları düzenler ben kullanmıyorum telefonun kendi düzenleme işlevi ile aynı

View solution in context

12 Comments
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Galaxy enhance x fotografları düzenler ben kullanmıyorum telefonun kendi düzenleme işlevi ile aynı
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Mesala kontrast parlaklık doygunluk netlik vb ayarlar yani
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Eyw Reis, Doğru bende inceledim ama dediğim gibi Normal Stüdyo uygulamasından farkı yokmuş demek ki. 👍
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim bende indirmiştim daha sonra sildim gerek yok aynı herşey
Solution
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Eyw kardeşim, Sağol güzel gönderi beğendim hemen. Eline sağlık. Anladım zaten, yabancı pek çok videoda anlatılıyordu merak etmiştim. Güzel açıklamışsın. 🙏
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
Teşekkur ederim ve şu anki arayüzü normal galeri foto düzenlemesi gibi ama yapay zeka tabanlı diyebili riz. benim attığım link ten fazla bir olay yok esasen yine
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Tamamdır Reis , Doğru Yapay zeka da baya bi öncelik oldu günümüzde. İstek listemde yakında yüklerim eğer işime yarasa kullanırım. Paylaşırım da burada. 👍
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
Tamamdır iyi akşamlar 👍