cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy AI diğer özellikler A Serisine gelecek mi?

(Topic created on: 12-10-2024 12:32 AM)
196 Views
fatihjan
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Canlı çeviri duvar kağıtlarında 'ai ile oluştur" gibi özellikler a serisine gelecek mi? yeni telefonlar için a35 a55 için

14 Comments
YunusG
Active Level 8
Galaxy A
Bir tane AI özelliği gelecekti, üretken yapay zekalardan birisi de adını hatırlamıyorum, ProVisual Engine sanırım adı. Muhtemelen o gelecek. Yani gelirse o gelecek. AI ile duvar kağıdı oluşturma bunun içinde mi bilmiyorum.
0 Likes
fatihjan
Beginner Level 2
Galaxy A
Belki gelebilir çünkü AOD artık değişmiyor yeni güncelleme ile tabi belli olmaz
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ben gelmeyecek diyorum al ama bi kac kisi bi kac yalan sayfalara inandigi icin gelecek diyorlar VE canlı duvar kagıdı biz s23 ve s22 ailesinde bile yok farklı ekran kulandıkları icin havanın duruma gore kar yagmur yagması
0 Likes
S24U-Watch7
Active Level 5
Galaxy A
Gelmesin s23 e de geçmemeliydi s24 serisinin farkı kalmıyor gelmesi de zor zaten tam olarak çünkü a serisinin gücü yetmez muhtemelen
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
S22 de bile var yapay zeka s23 burda dursun aple kulanıcılqr derlti zaten samsung veriyor biz duz 15 ve oncekilere neden yok diye
0 Likes
S24U-Watch7
Active Level 5
Galaxy A
Aple doğrusunu yaptığı genede uygunu o idi
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Sanmam o kadar 50 60 bin verip hepsini alamadıktan sonra ne anlarım ve yurt dısı baksam bile 950 1000 dolar 16 da 1100 ve 1050 dolar oda yüksek ücret 11 gibi 250 dolqr olsa belki dedigin dogru derim
0 Likes
S24U-Watch7
Active Level 5
Galaxy A
Ne alaka samsung üzerinden gidicem samsung demediği ben seneye s24 ultra çıkarıcam içinde AI koysam siz isterseniz s22 s23 serisi alın ben ona da vericem veya sadece s24 ultra ya koysaydı gine aynı şey s24 ile s24 ultra aynı değil s24 plus ile s24 aynı aple için de geçerli bu düz 16 ve 16 plus aynı 16 pro la 16 pro max aynı
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Bi zamanlar soyle denirdi apple bir seyı 4 5 yıl oncekilere verirken samsung neden vermiyor deniliyordu simdi bu firmalar tersini yaptılar yine aynısı olundu ve s23 alacak sadece dedi ama s22 ailesi baskın cıktı
0 Likes